«Αυγή». ΛΟΑΤΚΙ. Ερυθρός Σταυρός. Ανασχηματισμός

Must Read

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η «Αυγή». Το όνομα της ήταν χρωματισμένο με τα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Δεν είχαμε ουδεμία αμφιβολία περί του τοιούτου, όπως έλεγε και η Ασημίνα (Μαρία Κωνσταντάρου) στο «Αχ αυτή η γυναίκα μου» ● Οι σταθμοί του μετρό είναι γεμάτοι με αφίσες των ΛΟΑΤΚΙ, που τονίζουν ότι «Ενας νόμος δεν αρκεί» και παραθέτουν μία σειρά ταξικών, που θα έλεγε και το ΚΚΕ, αιτημάτων, όπως ιατρική περίθαλψη, συμπεριληπτική(!;) εκπαίδευση κ.λπ. Εξ αυτών συνάγεται ότι μια νέα επαγγελματική ομάδα γεννιέται. Να, λοιπόν, πώς ο κ. Μητσοτάκης καταπολεμά την ανεργία, αχάριστοι, που τον βουλιάξατε στο 28%. Θυμήθηκα, τότε, που έντρομος ο Καραμανλής των Τεμπών έτρεχε να μαζέψει τις αφίσες κατά των αμβλώσεων, επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι δικαιωματάκηδες… ● Προχθές, με το θερμόμετρο να τραβάει την ανηφόρα, μια ευχάριστη και συνάμα δροσερή έκπληξη περίμενε τους Αθηναίους. Στην πλατεία Συντάγματος, κι ενώ ξηλώνονταν οι θλιβεροί καραγκιόζ μπερντέδες των κομμάτων, ένα συνεργείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πρόσφερε δωρεάν μπουκαλάκια με παγωμένο νερό, μαζί με έντυπες οδηγίες αντιμετωπίσεως περιόδων υψηλών θερμοκρασιών. Μπράβο στον ΕΕΣ ● Φημολογείται έντονα ότι επίκειται σαρωτικός ανασχηματισμός. Ανασχηματισμός πρωθυπουργού προβλέπεται; Μάλλον, όχι. Τότε υγιαίνετε και χαιρετίσματα στους δικούς σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριάκος Βελόπουλος για Τραμπ: Οι λαοί να γκρεμίσουν το «δολοφονικό σύστημα»

Σκληρή η αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε...

More Articles Like This