Κυριάκος για πρόεδρος πασοκάρας!

Εχει ίνδαλμα τον Κώστα Σημίτη, έχει γεμίσει με πατενταρισμένους πασόκους την κυβέρνηση και τη διοίκηση, και είναι και πρωθυπουργός!

Must Read

Είναι απορίας άξιον που οι πασόκοι, θορυβημένοι από το σφόλι που έφαγαν στις ευρωεκλογές, προβαίνουν σε κινήσεις πανικού, όπως η προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας προεδρίας. Χάνουν το δάσος και δεν βλέπουν ούτε το δέντρο. Δείχνουν ότι εστιάζουν στα επουσιώδη, αντί να έχουν τα μάτια, τη μύτη και τα χέρια απλωμένα πάνω στην ουσία του πράγματος.

Επιμένοντας στα δευτερεύοντα, προδίδουν την ίδια τη φύση του κόμματός τους, το οποίο δεν φτιάχτηκε για λαούς, πατρίδες και λοιπά εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά «οράματα» (τα οποία τους φαντάζουν πιο ακραία και μεταφυσικά κι από ταινία με ούφο και δράκουλες), αλλά για την εξουσία. Τι να τις κάνεις τις ιδέες, αν δεν βαστάς γερά την κουτάλα με την καπατσοσύνη ενός επιδέξιου σοσιαλιστού; Τι να τον κάνεις τον μετασχηματισμό της κοινωνίας χωρίς τη λεζάντα του αφεντικού, τη δικτύωση, τα νιτερέσα με το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο κι όλα τα άλλα συστατικά της νεοελληνέζικης συνταγής, η οποία παράγει χρέος και ξεφτιλίκια σαν τα Ιμια και την υπόθεση Οτσαλάν;

Μία είναι η λύση και το ΠΑΣΟΚ να μένει κραταιό και αντάξιό του αρχηγό να αναδείξει: ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει νέος πρόεδρος. Οχι στα ρεπό του από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά κάθε μέρα. Οι πασόκοι, με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα κομματικά όργανα, να αναγνωρίσουν με δημόσια γραπτή διακήρυξη ότι δεν υφίστανται πλέον διαφορές με τη Ν.Δ. και να ενωθούν. Να ανακηρύξουν ηγέτη τους, εφ’ όρου ζωής, σε ειδική τελετή στη Χαριλάου Τρικούπη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να του απιθώσουν στην κεφαλή πράσινο εννεάκτινο στέμμα ωσάν το έμβλημα του Κινήματος.

Το σπαθί με το οποίο θα τον χρίσουν ηγέτη της τεράστιας, στρογγυλής σοσιαλιστική τράπεζας να έχει σφυρηλατηθεί σε εργοστάσιο της Siemens και να έχουν ψάλει από πάνω του, για να το φορτίσουν με τις επωδούς τους, οι ταμίες της πασοκάρας. Το τελετουργικό κείμενο θα είναι αποσπάσματα από τις εγγραφές των χορηγιών που έχει λάβει κατά καιρούς το κόμμα.

Η σεμνή τελετή να λήξει με το «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ». Αντε με το καλό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι σημιτάνθρωποι είναι παντού.
    Δεν είναι κάστα,είναι δόγμα.
    Δεν είναι μόνο δόγμα.
    Είναι αίρεση.
    Δεν είναι μόνο αίρεση.
    Είναι λέπρα.
    Δεμ είναι μόνο λέπρα….
    ΕΙΝΑΙ Π Α Ν Ο Υ Κ Λ Α !.

  2. Συμφωνώ και επαυξάνω! Προτείνω όμως να γίνει ο Κασσελάκης πρόεδρος της ΝΔ, αφού εκφράζει αυθεντικότερα την κλιντονική LGBTQ ιδεολογία της American Left. Μπροστά του ο Μητσοτάκης φαντάζει Λένιν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κύπρος: 50 χρόνια σιωπής για την κατοχή!

Η συμπλήρωση των 50 χρόνων από την παράνομη εισβολή και κατοχή της Κύπρου βρίσκει την Αθήνα «σιωπηλή» και τη...

More Articles Like This