Ιδρυμα κατά της Ακροδεξιάς…

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι ο κ. Κασσελάκης ιδρύει οσονούπω ίδρυμα κατά της Ακροδεξιάς, με την επωνυμία Center for European Progress, με γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη και στόχο την εξάλειψη της κακιάς Ακροδεξιάς. Δεν με εκπλήσσει το τοιούτον, αλλά να γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης ότι το ζήτημα έχει διαρρεύσει προ πολλού. Οι αντιδράσεις των εκπροσώπων τις Δεξιάς στην Ευρώπη υπήρξαν άμεσες.

Ηδη μάθαμε ότι η κυρία Μελόνι ώφθη (πα να πει φάνηκε) να ψωνίζει σακούλες με ηρεμιστικά από φαρμακείο της Ρώμης. Η κυρία Λεπέν έχει έρθει σε συζητήσεις με μοναστήρι στα περίχωρα του Παρισιού (ακόμη δεν έχουμε μάθει ποιο), προκειμένου να κρυφτεί από τη μάνητα του κ. Κασσελάκη. Ο Ουρμπάν λένε ότι δραπέτευσε στη ζούγκλα του Αμαζονίου. Επίσης, λόγω του γενικότερου κινδύνου, η UEFA ανακοίνωσε αρχικώς την αναβολή για τουλάχιστον έναν μήνα του Euro 2024, αλλά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, άλλαξε γνώμη.

Τέλος η Ρεάλ, λόγω της αναμενόμενης αστάθειας στα διεθνή χρηματιστήρια, ακύρωσε τη μεταγραφή του Μπαπέ και τον έστειλε πίσω πεσκέσι στην Παρί. Πάντως εγώ, ανεξαρτήτως των παραπάνω, για μια θεσούλα, ας είναι κι εδώ στην Αθήνα, στο Center for European Progress, δεν θα έλεγα όχι. Είπαμε, καλή η ιδεολογία, αλλά καλή και η μάσα. Ετσι, κυρία Δαμανάκη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα «ανακατέματα» των κομμάτων και η στάση αναμονής της Εκκλησίας

Σαν να ήθελε κάποιος να ρίξει μια ατομική βόμβα σε όλα τα κόμματα και μέσα σε μερικές εβδομάδες πέτυχε...

More Articles Like This