Γιατί, ρε Μιχαλολιάκο;

Must Read

Η απόφαση αναμενόμενη. Το σκεπτικό αναμενόμενο. Η απονομή δικαιοσύνης αναμενόμενη. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επέστρεψε στη φυλακή, ύστερα από έφεση που άσκησε ο αντιεισαγγελέας εφετών Λαμίας κ.λπ. κ.λπ. Το σκεπτικό ήταν ότι ο Μιχαλολιάκος εξακολουθεί να είναι σταθερός στις απόψεις του και άρα… επικίνδυνος.

Οπως πολύ σωστά έγραψε ο Μανώλης Κοττάκης, «…από τον καιρό που μπήκε φυλακή ο Μιχαλολιάκος τελείωσαν τα βάσανά μας». Να σας πω κάτι. Κι εγώ, όσο να ‘ναι, μια ανακούφιση την ένιωσα. Αλλά, βρε παιδί μου Μιχαλολιάκο, κι εσύ είσαι αγύριστο κεφάλι. Δεν διαβάζεις Ιστορία; Εδώ μεγάλοι άνδρες (λέμε τώρα) όπως ο Αρης ο Βελουχιώτης, εκδοροσφαγεύς α’, ο Στέλιος Σκλάβαινας, διακεκριμένο στέλεχος του ΚΚΕ, και τόσοι άλλοι, υπέγραψαν μια δήλωση μετανοίας και απεδόθησαν λευκοί στην κοινωνία. Εσύ γιατί επιμένεις, βρε παιδί μου…

Δεν βλέπεις τόσους πρώην κνίτες, πρώην πασόκους, τέως ποταμίσιους, πρώην σημιτικούς και γενικώς αστέρες του δημοκρατικού τόξου, που είδαν το φως το αληθινό και βρήκαν μέρος ν’ απαγκιάσουν στη φιλόξενη αγκαλιά της Ν.Δ. τού κ. Μητσοτάκη; Εσύ τι παριστάνεις; Τον Δον Κιχώτη; Για ψάξε στα περίπτερα του Δομοκού, όλο και κάποια δήλωση θα βρεις ξεχασμένη από τον παλιό κακό καιρό. Βάλε μια υπογραφή να πάει στο διάβολο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φέτα και άμυνα

Τελικώς είμαστε ένας λαός κακόπιστων αγραμμάτων, που δεν μπορεί να καταλάβει τι του λέει ο πρωθυπουργός του. Παρ’ όλα...

More Articles Like This