Ολίγον από ανασχηματισμό

Must Read

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν σχετικά με την «αναδόμηση» της κυβερνήσεως. Επομένως, τυχόν άλλα μάλλον θα εκνευρίσουν. Ομως, μερικές σκέψεις δεν μπορούν να καταπνιγούν. Καταρχάς, οι εντολές του πρωθυπουργού προς το νέο κυβερνητικό σχήμα εντυπωσιάζουν και θυμίζουν τις οδηγίες που δίνουν οι προπονητές ποδοσφαίρου: «Δουλειά και λιγότερα λάθη». Προφανώς, μέχρι τώρα ίσχυε το «αραλίκι και όπου βγει».

Ουδείς από την «πρώτη ομάδα» κάθισε στον πάγκο και οι κόκκινες κάρτες βγήκαν όπου μας έπαιρνε. Η κυρία Κεραμέως, π.χ., κοσμείται με το χακάρισμα και την εν συνεχεία διαρροή θεμάτων της Γ΄ Λυκείου τον Ιανουάριο του 2023 στο υπουργείο Παιδείας, ότε και φώναξε τον Στρατό να της διαφυλάξει τα αρχεία. Ακολούθησε η διαρροή των διευθύνσεων των αποδήμων. Αυτό συνέβη από άλλο πόστο, αυτό του υπουργείου Εσωτερικών.

Δηλαδή, διαπρέπει σε θέματα ασφαλείας. Τώρα, πάει να… διαρρεύσει και στο υπουργείο Εργασίας. Ο κ. Βρούτσης καλώς έμεινε, αφού είναι παγκοσμίως ειδικός, ως κατέχων κατ’ αποκλειστικότητα το knowhow στο πώς να γίνονται τελικοί Kυπέλλου χωρίς επεισόδια – απλώς κλείνοντας τις πόρτες. Δεν το λες και λίγο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που παρακολουθεί τα διαρκή πιστολίδια «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» στο κέντρο της Αθήνας και τα αυξανόμενα τροχαία δυστυχήματα, έχει πακτωθεί στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Ολα καλά, όλα ανθηρά και ζουμί από λάχανο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντύνεται στα «κόκκινα» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Κοινή υποψήφια ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Το συνέδριο που διοργάνωσε πριν από λίγες εβδομάδες στην ανακαινισμένη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών ο Αλέξης Τσίπρας είχε σαφέστατα...

More Articles Like This