Αναλύσεις του χαβαλέ

Must Read

Οπως ήταν φυσικό (ή και αφύσικο), κυκλοφόρησαν πάνω από 45.317 αναλύσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών. Ολοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι αρμόδιοι αποδέκτες πήραν το μήνυμα (την τύφλα τους πήραν) και ότι η αποχή του 60% αποτελούνταν, ανάλογα με τις κομματικές τους προτιμήσεις, από δικούς τους ψηφοφόρους.

Από όλους αυτούς τους προφέσορες ούτε ένας δεν σκέφτηκε να σκύψει πάνω στο ερώτημα: «Οι Πομάκοι της Θράκης πώς ψήφισαν;» Βέβαια, οι περισσότεροι αναλυτάδες δεν έχουν μετακινηθεί βορείως Μαλακάσας και δεν γνωρίζουν καν το θέμα «Πομάκοι». Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που κάτι έχουν ακούσει και ελάχιστοι, μάλλον μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, που το ξέρουν. Αυτοί οι τελευταίοι είναι οι χειρότεροι, διότι, ενώ ξέρουν, σιωπούν και δεν ψάχνουν. Διότι γνωρίζουν τι γίνεται πάνω στη Ροδόπη και τον αγώνα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής για να προσεταιρισθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους Πομάκους. Δεν μας είπε κανένας αν το πέτυχε ή όχι. Οδευσαν πομακικοί ψήφοι προς το μειονοτικό κόμμα  ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας) της Τσιντέμ Ασάφογλου; Ας αφήσουμε για λίγο τα κόμματα με τα μηνύματα που πήρανε και ούτε που τα κατάλαβαν (και τον Λύτρα βεβαίως βεβαίως…) και ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This