«Δαιμονισμένη» η J.K. Rowling!

Must Read

Η J.K. Rowling ήταν αγαπητή σε (σχεδόν) όλους ως η συγγραφέας που δημιούργησε τον μύθο του Χάρι Πότερ. Ομως εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο της ορθοπολιτικής Γκεστάπο και κατηγορείται για «τρανσφοβία», επειδή διατύπωσε δημόσια την απροθυμία της να δεχτεί πως ο Βρασίδας με το μούσι και τις τρίχες στην πλάτη είναι γυναίκα (δεν είπε ακριβώς κάτι τέτοιο, αλλά αυτό ήταν το πνεύμα των τοποθετήσεών της). Το τι άκουσε και διάβασε εναντίον της από τους επαγγελματίες της ορθοπολιτικής φάμπρικας μπορείτε να το υποθέσετε μόνο αν το πρωί συντονιστείτε με κάποια ημεδαπή εκπομπή «κοινωνικής κριτικής» και παρακολουθήσετε τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες να λιγώνονται από τα σορόπια, που παράγουν οι προπαγανδιστικοί αδένες τους όταν μιλούν για τα γκέι πράιντ.

Ομως, για έναν όλως παράδοξο λόγο η κυρία Rowling δεν φαίνεται να μεταστρέφει γνώμη. Αντιθέτως, αντεπιτίθεται και παίρνει στο μεζέ όσους της ζητούν να προσκυνήσει το χάλκινο είδωλο της τραβεστολατρείας. Πρόσφατα, ανήρτησε σε δημόσια θέα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Χ (πρώην twitter) τον σύντομο διάλογό της μ’ έναν τύπο, ο οποίος τη ρώτησε: «Εχεις ριζοστικοποιηθεί πέρα από το σημείο σωτηρίας. Ετσι δεν είναι;».

Η απάντησή της είναι τυπικά βρετανική, σαρκαστική και ευθεία: «Ναι. Ο σύζυγός μου κάλεσε έναν ιερέα πέρυσι και ανακάλυψε ότι ο εξορκισμός θα κόστιζε περίπου 500 λίρες. Δεν λέω ότι ο Νιλ είναι σφιχτός, αλλά επέλεξε να αγοράσει ένα μπουκάλι αγιασμό και να κάνει τον εξορκισμό μόνος του, γι’ αυτό εξακολουθώ να κατέχομαι από έναν δαίμονα που αρνείται να πιστέψει ότι οι γυναίκες έχουν π@#τσες».

Η γενναιότητα αυτής της γυναίκας, που κατελήφθη από το «δαιμόνιο» της ειλικρίνειας, δεν περιορίζεται στις πληρωμένες απαντήσεις που δίνει σε βαλτούς, μουρλούς και ημιπαράφρονες δικαιωματιστές. Οποιος διαβάσει σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική της πορεία θα καταλάβει ότι είναι άνθρωπος φτιαγμένος από ψυχολογικό «μέταλλο» εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν υπάρχουν καλλιτέχνες και στοχαστές αυτού του βεληνεκούς, με παρόμοια αγέρωχη και αξιοπρεπή στάση απέναντι στους φορείς της παρακμής. Ισως κάποτε αποκτήσουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νομική Σχολή πέρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στη Νομική Σχολή περνά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών. Όπως φαίνεται, ο δολοφόνος της 21χρονης Καρολάιν...

More Articles Like This