KANMADHAWA

Must Read

Φτάνεις με το μετρό στο Σύνταγμα. Οδεύεις προς τη μικρή σκάλα που οδηγεί στην πλατεία και στον χώρο όπου η μισή Αθήνα έχει δώσει ραντεβού με την άλλη μισή. Το θερμόμετρο φλερτάρει με το 40άρι και ακόμη η ώρα είναι 10.

Μόλις σκας στο κεφαλόσκαλο, σου φράζει τον δρόμο ένα λεβεντόπαιδο (χρησιμοποιώ με μεγάλη προσοχή τις λέξεις), ολίγον σκουρόχρωμο, και σου προτείνει ένα φέιγ βολάν. Το παίρνεις καθόσον… ευγενής παιδί, που λέει και ο Τσιφόρος, και πού να μπλέκεις τώρα με του δικαιωματάκηδες («γιατί δεν το πήρες, ρε φασίστα», και τα τοιαύτα).

Πας λίγο πιο κει και διαβάζεις: «Πνευματικός δάσκαλος Μέντιουμ KANMADHAWA. Μελλοντολογικές προβλέψεις με ακρίβεια. Επίλυση οικογενειακών προβλημάτων ή σεξουαλικής φύσεως. Επαναφορά αγαπημένου προσώπου. Απομάκρυνση πνευματικής ασθένειας. Λύση μαύρης μαγείας και πολλά άλλα». Ακολουθούν τηλέφωνα κ.λπ. Κάτι η ζέστη, κάτι ο μελαμψός, και η πλατεία μεταμορφώνεται σε παρθένα ζούγκλα, ενώ ένα μάγος με περίεργη μουτσούνα εμφανίζεται. Σαν να παίζω σε μιούζικαλ του Δαλιανίδη.

Κάποιος με σκουντάει και με επαναφέρει στην πεζή πραγματικότητα, και σκέφτομαι: Ρε σεις, αυτόν τον ελέγχει κανένας; Πώς έχει στήσει μαγαζί και κόβει μονέδα; Διότι, μη μου πείτε ότι έχει… POS. Πάντως, σκέφτομαι να τον επισκεφθώ να μου λύσει ένα πρόβλημα: «Θα κάνει καμιά μεταγραφή η ΑΕΚ ή θα μείνουμε με τον Τσιλούλη; Τι λες, KANMADHAWA;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένοπλο στα Πατήσια την ώρα της περιπολίας

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν 37χρονο αλλοδαπό, τον οποίο συνέλαβαν στα Πατήσια στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία.Άντρες της Ομάδας...

More Articles Like This