Χειραγωγήσεις

Must Read

Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο καθημερινής αθλητικής εφημερίδας: «Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθεί αν ο Θεόδωρος Καρυπίδης (ιδιοκτήτης του Αρη Θεσσαλονίκης) αποπειράθηκε να χειραγωγήσει αγώνα».

Μήπως η κυρία αντιεισαγγελέας να κάνει καμιά βόλτα κατά Γερμανία μεριά, γιατί κάτι παράξενα πράγματα συμβαίνουν και εκεί, στο Euro π.χ. Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Ντάνουτ Λούπου, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ότι ο αγώνας Σλοβακίας – Ρουμανίας καλό θα ήταν να λήξει ισόπαλος, αφού αυτό βολεύει και τις δύο ομάδες και, ω του θαύματος, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1. Από κοντά και η Πορτογαλία, που χάνει 2-0 από τη… Γεωργία και τερματίζει δεύτερη στον όμιλό της, και έτσι στη φάση των «16» παίζει με τη Σλοβενία και όχι με την Τουρκία, με την οποία θα έπαιζε αν έβγαινε πρώτη. Παίζει η Ισπανία με την Αλβανία και βάζει σέντερ φορ εμένα και επιθετικό χαφ το… στεφάνι μου.

Βέβαια, και με αυτήν τη σύνθεση η Αλβανία έχασε, αλλά, βρε παιδί μου, εντάξει, μπορεί ο προπονητής να ισχυρισθεί: «Εγώ προκρίθηκα, τώρα ας δοκιμάσω και άλλους παίκτες». Σωστός και πρόσβαρος, αλλά άντε τώρα να κλείσεις τα στόματα του… Λούπου και των απανταχού… Λούπουδων, καθόσον η γυναίκα του Καίσαρα κ.λπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βενεζουέλα: Ρωσικά πολεμικά πλοία κοντά στο Καράκας

Ο Νικολάς Μαδούρο είχε αποκαλέσει "μεγαλύτερο αδερφό" τον Βλαντιμίρ Πούτιν

More Articles Like This