Συμβουλές προς Γάλλους

Must Read

Πω πω, τι πάθαμε! Η Μαρίν Λεπέν σάρωσε στις γαλλικές εκλογές και η απανταχού μακρονοπροοδευτικάντζα έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Εγώ θα πω ότι τα ‘θελε και τα ‘παθε. Γιατί δεν ρώταγε κατά δω, να της πούνε πώς αποκλείουν κόμματα από τις εκλογές; Τώρα τρέχουνε και το Παρίσι αναμένεται να ζήσει εικόνες σαν αυτές εδώ στον Πειραιά, στις δημοτικές του 1975, που σύσσωμοι «δεξιοί» γιαλαντζί, «κεντρώοι» της πλάκας και κομμουνιστές της συμφοράς, κατέβηκαν και έκαναν παρέλαση (κάτι σαν το pride, κακή ώρα…) πιασμένοι αγκαζέ, σαν τις 4 μαντάμες στο «Ποτέ την Κυριακή», διαδηλώνοντας έτσι κατά της υποψηφιότητας του Αριστείδη Σκυλίτση, που τους κουτούπωσε στον πρώτο γύρο. Κι ύστερα… ήρθαν οι μέλισσες. Ηγουν, πέσανε τα μεγάλα μέσα και τη συνέχεια την ξέρουμε.

Ηδη, εκείνος ο πονηρούλης ο Μακρόν σκέπτεται, λέει, να προκηρύξει νέες εκλογές. Εγώ πάντως επιμένω ότι υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις. Μία που μου ‘ρχεται, εντελώς πρόχειρα, είναι να κατηγορήσουν τη Λεπέν ότι εξαπάτησε τους Γάλλους ψηφοφόρους. Δοκιμασμένη και πετυχεμένη (!) συνταγή. Απευθύνεται βέβαια σε περιορισμένης νοημοσύνης άτομα, αλλά είναι αποτελεσματική. Επίσης, μπορεί να την κατηγορήσουν ότι εμμένει στις πεποιθήσεις της και δεν διαθέτει ευστροφία ανεμόμυλου ή ευλυγισία κωλοτούμπας. Ε, και τελικά όλα από εμάς τα περιμένουν οι Γάλλοι «δημοκράτες»; Μωρέ, με ποιον μοιάζει αυτός ο Μπαρντελά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας στείλουμε στους Γάλλους τον Βοριδη την Κλαπα κτλ να τους συμμορφώσουν . Δυστυχώς η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη. Αν ήταν αριστερός θα είχε γίνει ήρωας οι δεξιοί φοβούνται να πούν και το όνομά του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Euro 2024: Η Γαλλία στα ημιτελικά, 5-3 στα πέναλτι την Πορτογαλία

Η Γαλλία επιβεβαίωσε την καλή παράδοση που έχει στα πέναλτι, έχει προκριθεί στις τρεις από τις τέσσερις φορές που...

More Articles Like This