Του γιαλού τα βοτσαλάκια

Must Read

Θα σας έχει τύχει, εκεί που διαβάζετε μία ιστοσελίδα, ξαφνικά να πετιέται κάτι άλλο που τη σκεπάζει και είτε διαφημίζει κάτι είτε σας ενημερώνει για ορισμένα πράγματα, τα περισσότερα από τα οποία κινούνται μεταξύ γελοίου και παντελώς αδιάφορου.

Μια τέτοια, λοιπόν, ιστοσελίδα εμφανίστηκε μπροστά μου τις προάλλες και με ενημέρωνε ότι δεν πρέπει να μαζεύουμε βότσαλα από τις ακρογιαλιές διότι «…Οι περιβαλλοντολόγοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου γιατί με τον τρόπο αυτό αλλοιώνεται το οικοσύστημα και διακυβεύεται το μέλλον των ακτών, ενώ σε τοπικό επίπεδο λιμεναρχεία εισηγούνται την απαγόρευση συλλογής βότσαλων με πρόστιμο στους παραβάτες».

Δηλαδή, όσοι γονείς και παππούδες βλέπετε ή και βοηθάτε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να μαζεύουν με τα φτυαράκια τους βοτσαλάκια στην παραλία να επεμβαίνετε ακαριαία και να αποκαθιστάτε την τάξη, διότι διαφορετικά γίνεστε συνεργοί στη διατάραξη του οικοσυστήματος.

Δεν είμαστε καλά, συμπολίτες μου. Ολα τα έχουμε λύσει, του γιαλού τα βοτσαλάκια μάς έμειναν. Μία έκκληση από την ταπεινή αυτή γωνιά: «Κύριοι, μπορείτε να σοβαρευτείτε επιτέλους; Εδώ δεν έχετε λύσει το πρόβλημα της πείνας και της δίψας, τα βότσαλα μας μάραναν;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελικός Euro: Το άξιζε και το κέρδισε η Ισπανία, 2-1 την Αγγλία

Η Ισπανία άξιζε και με το παραπάνω αυτό το Euro. Δεν είναι απλά ότι απέκλεισε στο δρόμο για το...

More Articles Like This