Συμπλοκές και αποκαλύψεις

Must Read

Διαβάζω ότι ένας 16χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στα Ιωάννινα, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συμμετείχε σε συμπλοκή ανηλίκων το βράδυ της Τετάρτης (10/7). Από τη συμπλοκή, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα και μαχαίρια, τραυματίστηκαν τρία άτομα, επίσης αλλοδαποί. Δεν θα σταθώ στο ότι έκαναν τα Γιάννενα Ελ Πάσο ομάδες αλλοδαπών, αυτό πάει πια, το συνηθίσαμε και μπορεί και να μας αρέσει κιόλας, διότι σπάει και τη μονοτονία μας και ξεχνάμε την τιμή του μισού κιλού της φέτας.

Εκείνο που με προβλημάτισε είναι το τέλος της είδησης που αναφέρει: «Ο 16χρονος, ο οποίος στερείται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων». «Τι μου λέτε, ωρέ;» που έλεγε και ο μακαρίτης Χρήστος Πασαλάρης. Εδώ η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί, οι πρώην και οι επόμενοι, που έλεγε και ο Δήμος Μούτσης, μας διαβεβαιώνουν ότι είναι τα πάντα υπό έλεγχο με τους λαθρομετανάστες. Ομως, η πραγματικότητα άλλα λέει.

Καθημερινώς επιβεβαιώνεται ότι είμαστε «μπάτε, σκύλοι, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε». Μα, θα μου πείτε, μπορεί να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και το σύνολο των «επενδυτών» να είναι καταγεγραμμένο και να ελέγχεται απολύτως. Αμ, δεν είναι έτσι. Εδώ οι μόνοι που ελέγχονται είναι οι μη αρεστοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις σχεδιάζουν Τουρκία και Λιβύη

Περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων συνιστά ο σχεδιασμός κοινών τουρκολιβυκών στρατιωτικών ασκήσεων. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού του...

More Articles Like This