Κατόπιν ενεργειών μου…

Must Read

Προς κύριον Ευθύμιον Ξυνοτραχανά, πρόεδρον χωρίου Τραχανοπλαγιά: «Εχομε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι κατόπιν ενεργειών μας ο κ. υπουργός ενέκρινε την κατασκευή του γεφυριού που ζητήσατε». Κάτι τέτοια τηλεγραφήματα ήταν συνηθισμένα τα παλιά χρόνια. Λίγο μετά την Τουρκοκρατία.

Ομως, ο κ. Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., καταγγέλλει και σήμερα παρόμοιες πρακτικές, ότι δηλαδή πολιτικός του «αντίπαλος», του ιδίου κόμματος (!), βάζει συνεργάτες από το πολιτικό του γραφείο να τηλεφωνούν σε πληγέντες από τις θεομηνίες και να τους ενημερώνουν ότι «καθάρισαν», για να πάρουν την αποζημίωση. Μα είναι δυνατόν;

Το ρεπορτάζ ακόμα λέει ότι η παρουσία του και το θερμό του χειροκρότημα σε όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση του Κοττάκη με τις ομιλίες των ΣαμαράΚαραμανλή δεν πέρασαν απαρατήρητα από το κυβερνητικό επιτελείο. Δηλαδή, για να καταλάβω.

Ξαναζωντάνεψε ο «κύριος Δαράκης» της «Κόρης μου της σοσιαλίστριας», ο οποίος είχε στηθεί και κατέγραφε ποιοι έμπαιναν, ποιοι έβγαιναν στο Πολεμικό Μουσείο, στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοττάκη;

Παιδιά, όχι άλλη δημοκρατία. Κάθε μέρα και κάτι άλλο και μας έχετε πνίξει στη δημοκρατία. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε πια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα «νύχια» και της Οικονομικής Αστυνομίας ο Απόστολος Λύτρας

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Απόστολο Λύτρα, καθώς δεν φτάνει που απορρίφθηκε το αίτημά...

More Articles Like This