Τρομοκρατία

Must Read

Διαβάζω στα ψιλά ψιλά του φύλλου της «Εστίας» της 15ης Ιουλίου 1920, που μας προσφέρει η «ΕτΚ»: «Ημέρα τη ημέρα ανέρχεται η θερμοκρασία, μετά την ελάττωσιν του μελτεμιού. Σήμερον την μεσημβρίαν είχομεν υπό σκιάν 39 βαθμούς».

Αυτό ακριβώς. Μόνο 19 λέξεις. Για ελάτε στο σήμερα;

Τηλεοπτικά πλάνα από οπίσθια γυναικών στις πλαζ. Μπάνια στα σιντριβάνια και καταβρέγματα με λάστιχα ποτίσματος. Βαθυστόχαστες ερωτήσεις από ρεπόρτερ του δρόμου, του στιλ «Ζεσταίνεστε;», με επίσης επιστημονικότατες απαντήσεις: «Ναι»! Πηχυαίοι τίτλοι για την κλιματική αλλαγή και ότι μας περιμένει θάνατος χειρότερος από τους τρεις παίδες εν καμίνω, προστάτες της Πυροσβεστικής – βοήθειά μας. Από κοντά και οι οδηγίες. Μην τρώτε σαν βλάκες, μην πίνετε σαν μουλάρια, μην κάθεστε σαν ηλίθιοι κάτω από τον ήλιο, μην ντύνεστε σαν Εσκιμώοι, ψάξτε να βρείτε αίθουσα που κλιματίζεται και γενικώς ένα σωρό χρήσιμες οδηγίες.

Η απορία μου είναι η εξής: Επί τόσα χρόνια πώς στο διάολο επέζησε αυτός ο πλανήτης χωρίς να έχει αυτούς τους προφέσορες να τον τρομοκρατούν; Θα μου πείτε, ναι, αλλά προλαμβάνουν. Σωστά! Μπορούν, όμως, να προλαμβάνουν και να συμβουλεύουν χωρίς να τρομοκρατούν. Και τότε είχαμε καύσωνες και τότε κάποιες οδηγίες θα δίνονταν. Ή μήπως όχι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φορολογικές δηλώσεις: Εκτός ελέγχου οι «άριστοι» του Μητσοτάκη – «Όχι» σε παράταση επειδή… παραπονιούνται οι γυναίκες των λογιστών!

Για γέλια και για κλάματα είναι αυτή η Κυβέρνηση και η στάση «γιούχου» που έχει υιοθετήσει σε μεγάλα και...

More Articles Like This