Η άνοδος και η πτώση του Τζο

Οχι, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον Μπάιντεν να μαθαίνει ζεϊμπέκικο. Τούμπες τρώει

Must Read

«Το να διοικείς τη χώρα είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο» λέει το εικαστικό. Κι όμως, ο Τζο Μπάιντεν έφαγε -σε ζωντανή σύνδεση- τούμπα οδηγώντας το ποδήλατό του. Τούμπες έτρωγε και κάθε φορά που συναντούσε σκάλα μπροστά του.

Οι συστημικοί πολιτικοί Αμερικής κι Ευρώπης, και τα πάντοτε πεινασμένα μιντιακά κανισάκια του καναπέ της εξουσίας τον παρουσίαζαν πιο κοτσονάτο κι από τον Σβαρτσενέγκερ. Για αποχαιρετισμό, λοιπόν, παρατίθεται μία ανθολογία με τις καλύτερες τούμπες του.

Προσοχή στο σκαλοπάτι, Τζο!

ΥΓ.: Η πλάκα είναι ότι την Κάμαλα Χάρις την παρουσίαζαν ως περίπου ακατάλληλη να βρίσκεται έστω και δίπλα στον πρεσβύτη Μπάιντεν. Τώρα διαφημίζουν αυτήν την αρχικαπετάνισσα της αποτυχίας και της ασυναρτησίας ως μοναδική ελπίδα για τις ΗΠΑ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα χέρια trans η Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι!

Σε λίγες ώρες ξεκινάνε οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και ήδη έχουν ξεκινήσει έντονες αντιδράσεις για τα όσα αναμένονται...

More Articles Like This