Τα μπάνια του λαού…

Must Read

«Μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό, ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς, οι κάτοικοι αυτού του τόπου, θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε…» (Άρης Πορτοσάλτε).

Εγώ, ως ένθερμος οπαδός του κ. Πορτοσάλτε αλλά και φανατικός υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη, έρχομαι αρωγός του δημοφιλούς άνκορμαν και προτείνω περιόδους για μπάνια εκτός του θανατηφόρου διαστήματος 15 Ιουλίου με 30 Αυγούστου.

Έχουμε και λέμε:

Οι διακοπές των Χριστουγέννων. Μεταξύ αγοράς του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της γαλοπούλας ή του χοιρινού (με σέλινο να το φτιάξετε), μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για μια βουτιά στα βράχια της Πειραϊκής.

Μία άλλη καλή πρόταση είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οπότε μπορούν να συνδυασθούν λαγάνες, χαρταετοί και μια βουτιά στο Φαληράκι.

Τέλος είναι δυνατόν να συνδυαστεί η επέτειος του Πολυτεχνείου, αν πέφτει Παρασκευή, με λάδι μαυρίσματος και ρακέτες στις ακρογιαλιές.

Όλα αυτά χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας. Πράγματι, να βοηθήσω θέλω.

Τώρα, αν μερικοί πήραν στραβά όσα προτείνω και τα βρίσκουν απραγματοποίητα, υπάρχει και η εναλλακτική της Μεγάλης Παρασκευής, πριν από τον Επιτάφιο, που είναι αργία και κοντά στην άνοιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιες παραλίες χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» – Γιατί αφαιρέθηκαν

Οι αξιολογητές της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και διεθνείς αξιολογητές αφαίρεσαν 22 «Γαλάζιες Σημαίες» από αναγνωρίσιμες παραλίες σε...

More Articles Like This