Απορίες που -δυστυχώς- θα μείνουν απορίες

Must Read

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη απορίες και ερωτήματα. Προσωπικώς, δύο είναι αυτά που με βασανίζουν τις μέρες αυτές:

Ο Τσίπρας δεν υπήρξε δα και κανένας πολιτικός μεγέθους Τσάμπιονς Λινγκ. Ούτε έφτιαξε έναν νόμο με ένα άρθρο να καταργηθούν τα Μνημόνια ούτε έπαιξε νταούλια να χορεύουν οι Ευρωπαίοι, ούτε καν ένα δημοψήφισμα της προκοπής μπόρεσε να κάνει. Στις εκλογές του 2023 τρώει μια φάπα ο ΣΥΡΙΖΑ και από το 31,53%, που είχε λάβει το 2019, κατρακύλησε στο 17,83%. Τότε ο Τσίπρας, ορθώς, δόξη και τιμή, απεχώρησε από την ηγεσία του κόμματος.

Ε, τώρα τι θέλει και ανακατεύεσαι; Ρε φίλε, μόνος σου δεν αποστρατεύτηκες; Τώρα τι θες; Να ανακληθείς από την εφεδρεία; Μάλλον δεν τα ζύγισες καλά. Αραξε στις όποιες δάφνες σου και κάνε στην πάντα.

Το άλλο ερώτημα αφορά την Ανεξάρτητη Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Πέραν του προφανούς σκοπού, δηλαδή της τακτοποιήσεως αρκετών «δικών μας παιδιών», ποια ακριβώς θα είναι η αποστολή της;

Και αφού, όπως τουλάχιστον μαρτυρά ο βαρύγδουπος τίτλος της, μάλλον αφορά ιατρικά θέματα, τότε πώς επελέγη (και τάχιστα… ξεεπελέγη) μία καθηγήτρια του Αστικού Δικαίου; Τόσο καλή πια και στα ιατρικά ήταν;

Κάθε εξήγηση δεκτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συναγερμός στο Παρίσι – Απειλή για βόμβα

Νέα αναστάτωση στο Παρίσι καθώς οι αρχές τέθηκαν σε συναγερμό μετά τον εντοπισμό δύο δεμάτων στον σταθμό τρένων Gare...

More Articles Like This