Η Χειμάρρα κείται μακράν;

Πού ποντάρουν ο Ράμα και η κομπανία του, έτσι ώστε να εξαφανίσουν από την πόλη την ελληνική μειονότητα

Must Read

Στις 4 Αυγούστου έχει προκηρύξει ο πονηρός αλευρομύτης των Τιράνων τις δημοτικές εκλογές στην πολύπαθη Χειμάρρα, κάστρο του ελληνικού εθνισμού στη Βόρειο Ηπειρο, πατρίδα του Αρχηγού Σπυρομήλιου. Ο εξωμότης του Ελληνισμού, υποψήφιος του Ράμα για τη δημαρχία που έκλεψαν με ιταμό τρόπο από τον Φρέντη Μπελέρη είναι ο Τάβος. Σε νεότερο βίντεο της προεκλογικής του εκστρατείας ο Τάβος προσφωνείται από έναν τύπο που καλεί τους πολίτες να τον ψηφίσουν για να μη μιλάνε ελληνικά στη Χειμάρρα, να μιλάνε τα σωστά, τα αλβανικά, και δίπλα του ο τέως Ελληνας και νυν, κατά δήλωσή του, «περήφανος Αλβανός», καμαρώνει σαν παγόνι. Αξιοθρήνητη εικόνα για άνθρωπο που στις φλέβες κυλάει χαρέμι ελληνικό αίμα.

Γιατί ο Ράμα κάνει τόσο εσπευσμένα τις εκλογές; Γιατί, λένε οι πηγές μου, οι Αλβανοί σωβινιστές έχουν ξεσκιστεί να εγγράφουν ψηφοφόρους στους εκλογικούς καταλόγους και γιατί το παιχνίδι στη Χειμάρρα κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την κινητοποίηση των ετεροδημοτών, κυρίως των εργαζομένων στην Ελλάδα. Πολλοί από τους Ελληνες ψηφοφόρους εργάζονται σεζόν στα νησιά ή βρίσκονται σε διακοπές. Ο Ράμα και η κομπανία του ποντάρουν στο να έρθουν να ψηφίσουν τον Ελληνα πατριώτη υποψήφιο, τον επιχειρηματία στις ΗΠΑ Πέτρο Γκικουρία, όσο λιγότεροι γίνεται. Σε κάθε εκλογή παίζουν τεράστιο ρόλο το πόσα λεωφορεία θα πάνε από την Ελλάδα να ψηφίσουν.

Επίσης αρκετοί δεν έχουν ανανεώσει τις αλβανικές τους ταυτότητες, μια γραφειοκρατική διαδικασία που παίρνει λίγες ημέρες. Αλλο να πας για μια μέρα να ψηφίσεις και άλλο να φας μέρες ντάλα Αύγουστο σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η δε μίσθωση και οργάνωση λεωφορείων από Ελλάδα προϋποθέτει χρήμα, κινητοποίηση. Ο Ράμα, λοιπόν, και τα όργανά του ποντάρουν σε όλα αυτά αλλά και στις αθέμιτες μεθόδους που αδίστακτα θα χρησιμοποιήσουν για να εμποδίσουν τον πατριώτη Γκικουρία να καρφώσει δεύτερο καρφί στο μάτι των Αλβανών σοβινιστών και μαφιόζων, μετά την εκλογή του Φρέντη Μπελέρη στην Ευρωβουλή και την ανάληψη υπεύθυνης θέσης, που εξασφαλίζει μια δυνατή πατριωτική φωνή στον ντε φάκτο ηγέτη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Τι κάνει λοιπόν το ΥΠΕΞ, η κυρία Παπαδοπούλου και ο προϊστάμενός της, ο κ. Γεραπετρίτης; Δεν πιστεύω και η Χειμάρρα να κείται μακράν, εξοχότατοι της Βασιλίσσης Σοφίας; Γνωρίζω πως κάποιοι θα ήθελαν κατά βάθος να βγει ο εκλεκτός του κατσαπλιά των Τιράνων, να μην έχουν έναν δεύτερο Φρέντη, που θα τρίβει στα μούτρα των μαφιόζων την ανομία τους σε βάρος του Χειμαρριώτικου Ελληνισμού, να απαλλαγούν από δυσάρεστα καθήκοντα, αγώνες που είναι απρόθυμοι να δώσουν.

Ομως τα εθνικά συμφέροντα υποδεικνύουν ως αναγκαιότητα οι αρμόδιοι να κόψουν τον λαιμό τους για την εκλογή του άξιου και γενναίου Ελληνα, του Πέτρου Γκικουρία. Δεν βαρέθηκαν στο ΥΠΕΞ να τρίβουν τον σβέρκο τους από τις καρπαζιές; Και από ποιον, από το τσιμπούν ογλάν του Ερντογάν! Η Ιστορία, το συμφέρον μας, το δίκαιο, η ευημερία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού επιτάσσουν την παντί τρόπω στήριξη του Ελληνα υποψηφίου. Οι έχοντες το καθήκον ας εργαστούν για μία νίκη. Μπελέρης στις Βρυξέλλες, Γκικουρίας στη Χειμάρρα είναι διπλό Τζακ ποτ για τα συμφέροντά μας και για την αληθινή Δημοκρατία στην Αλβανία. Αφού λιγώνεστε με τη «συμπεριληπτικότητα», συμπεριλάβει και τη Χειμάρρα. Εργαστείτε για τη νίκη, αρκετά σας πιάσανε Κώτσο ο Ράμα, ο Φούγκα και το κακό συναπάντημα.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άξιοι: Οι πολίστες της Εθνικής… σήκωσαν και μετακίνησαν αυτοκίνητο για να περάσει το πούλμαν τους!

Μια εκτός προγράμματος... προπόνηση έλαχε νωρίτερα σήμερα στους πολίστες της Εθνικής μας, καθώς αναγκάστηκαν να μετακινήσουν ένα αυτοκίνητο που...

More Articles Like This