Μια φιέστα με…ούμπαλα

Η κατάντια και του θεσμού των ολυμπιακών «παιγνίων» και των χωρών που ανέχτηκαν τις αθλιότητες συνοψίζεται σε τρεις εικόνες

Must Read

Στο επίκεντρο της αθλιότητας που σερβιρίστηκε, σε ζωντανή μετάδοση, σ’ ολόκληρο τον πλανήτη από την κυβέρνηση Μακρόν ήταν η χλεύη της εικόνας του Μυστικού Δείπνου. Αυτό που δεν παρατήρησαν πολλοί στην εικόνα είναι το μικρό παιδάκι που βρίσκεται εν μέσω των σαλεμένων τραβεστί. Δίπλα σ’ αυτό το παιδί βρίσκεται ένας τύπος με τα γεννητικά όργανά του σε κοινή θέα.

Ο τύπος αυτός βρισκόταν συνέχεια σε απόσταση αναπνοής από το παιδάκι. Η όλη κατάσταση παραπέμπει σε σαφέστατο μήνυμα υπέρ της παιδεραστίας.

Και σε όλο αυτό το ποταπό σκηνικό πλήρους κατάρρευσης των ηθών και της αξιοπρέπειας της ανθρωπότητας δεν βρέθηκε ούτε μία χώρα να διαμαρτυρηθεί και να αποχωρήσει. Κι ο κυνικός φιλόσοφος Διογένης ακόμα ψάχνει να βρει με το φανάρι του έστω έναν άνθρωπο της προκοπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα νέα ιδεώδη της Ολυμπιάδας εγκρίθηκαν μέχρι όρχεως από τους Αθάνατους, την Ολυμπιακή επιτροπή, την γαλλική Paris 2024 και βεβαίως όλους τους μεγάλους χορηγούς. Οι κυβερνήσεις οποιουδήποτε τυχάρπαστου Μακρόν είναι περαστικές παρωδίες.

    • Ξέχασα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που έχουν ρόλο παραγωγού, όπως το αμερικάνικο NBC και το γαλλικό FRANCE 2 της Universal ή τον Ευρωπαίο διανομέα Warner Bros. Αστείο να πιστεύουμε πως ένας Μακρόν θα μπορούσε να έχει γνώμη μπροστά σε αυτά τα μεγαθήρια ή ότι αφού το θέαμα πέρασε από τα γραφεία εκατοντάδων διευθυντών ο Μακρόν θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από αποδιοπομπαίος τράγος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευθυμιάδης-Κόκοτου στην ΚΕΔ!

Οριστικοποιήθηκε η επιλογή των δύο Ελλήνων της ΚΕΔ.Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Πιερία και η Αντωνία Κόκοτου από την...

More Articles Like This