Μορφάζοντες, χασκογέλοτες και ΓΕΕΘΑ

Must Read

Αυτή η ιστορία της συμβούλου του κ. Γεωργιάδη, Νατάσας Πετρούλια, η οποία μόρφαζε πίσω από τον υπουργό, ενώ αυτός αγόρευε, είναι πολύ σοβαρή και δείχνει -τουλάχιστον- απρέπεια.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει με κάποιους απίθανους μορφασμούς η τότε ανήκουσα στο ΠΑΣΟΚ και η εν συνεχεία ιδούσα το φως το αληθινόν και μεταπήδησασα στη Ν.Δ., κυρία Χριστοφιλοπούλου. Είχε απόλυτο δίκιο ο κ. Πολάκης που εκνευρίστηκε. ‘Ίσως η αντίδρασή του θα έπρεπε να είναι διαφορετική, όπως και της κυρίας Πετρούλια, άλλωστε. Ξέρουμε ότι θεωρούν τα λεγόμενα των προϊσταμένων τους θέσφατα και φροντίζουν επιμελώς να το δείξουν.

Είναι, όμως, λάθος. Δεν έχουν καμία δουλειά να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε δημόσιες τοποθετήσεις των αφεντικών τους.

Είχα προτείνει παλιότερα στην κυβέρνηση να πεταχτούν δίπλα στο ΓΕΕΘΑ για να δουν πώς δουλεύουν οι επιτελικές υπηρεσίες. Δεν το έκαναν και ιδού το χάλι του επιτελικού κράτος.

Τώρα λέω σε όλους όσοι παρεπιδημούν, εργάζονται ή… διακοπάρουν στη Βουλή να παρατηρήσουν τη στάση των στρατιωτικών υπασπιστών της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, των δικαιουμένων υπουργών και των ανώτατων στρατιωτικών. Έχουν δει ποτέ να συμμετέχει στις συζητήσεις έστω και ένας μυς του προσώπου τους; Ούτε αυτό δεν μπορούν να αντιγράψουν οι μορφάζοντες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aegean Airlines: Προσωρινή αναστολή πτήσεων από και προς τη Βηρυτό

Η Aegean Airlines, ακολουθώντας το παράδειγμα της γερμανικής Lufthansa, ανακοίνωσε τη ακύρωση των πτήσεών της προς Βηρυτό μέχρι την...

More Articles Like This