Η Μυρτώ της Πάρου

Must Read

Σε… έγκυρη ιστοσελίδα διαβάζω:

«Δώδεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Μυρτώ δέχτηκε φρικτή επίθεση στην Πάρο, όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη μητέρα της. Ηταν 22 Ιουλίου 2012, όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ βγήκε για μια βόλτα μόνη της, με τη μητέρα της να τη βρίσκει ώρες μετά άγρια χτυπημένη από πέτρες και κακοποιημένη, πεταμένη σε βράχια».

Ενημερωθήκατε, έτσι; Από ποιον δέχθηκε επίθεση η Μυρτώ; Προφανώς από δρυΐδες του δάσους. Μην τυχόν και αναφέρει η καλή ιστοσελίδα ότι ένα πακιστανικό τέρας κακοποίησε τη Μυρτώ. Σε λίγα χρόνια μπορεί να λανσαριστεί ότι η Μυρτώ έπαιζε και γλίστρησε επειδή δεν την πρόσεχε η δόλια η μητέρα της.

Είναι σαν το ΟΧΙ Μεταξά που ειπώθηκε μόνο του. Δεν ξέρω πού βρίσκεται ο υπάνθρωπος που σακάτεψε τη Μυρτώ. Το πιθανότερο είναι, αν κρίνω από παρόμοιες άλλες περιπτώσεις, να κυκλοφορεί ελεύθερος και, μάλιστα, να του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, μπας και χάσουμε τα κελεπούρι.

Και άσε την τραγική μάνα της Μυρτώς να θρηνεί και να της λέει:

«Γι’ αυτό θέλω να κάνω για σένα οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει μια γεύση ζωής. Οσο μπορώ και όσο αντέχω! Ισως πάλι όλο αυτό να είναι ένας ευσεβής πόθος, αφού η ζωή είναι τόσο περίπλοκη και τόσο πολύπλοκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This