Αγκαλιές και φιλιά

Must Read

Θα έχετε δει αυτές τις γελοίες φωτογραφίες που βγάζουν διάφοροι ξένοι ηγέτες, ή μάλλον καραγκιόζηδες, έπειτα από κάποια σύνοδο, που σταυρώνουν τα χέρια τους ότι δήθεν πλέον τίποτα δεν θα τους χωρίσει αφού τα βρήκαν σε όλα και μετά τη συνάντηση κάνει καθένας ό,τι γουστάρει.

Τα αδέλφια μας οι Κύπριοι έχουν μπαφιάσει από τέτοιες πόζες με τους διάφορους πολιτικάντηδες Τούρκους, Έλληνες αλλά και ΟΗΕδες.

Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Κάθε τόσο, να αγκαλιές οι βουλευτές με τον πρωθυπουργό, οι υπουργοί με τους βουλευτές, οι βουλευτές με τους βουλευτές και πάει λέγοντας.

Ρε, σεις, σοβαρευτείτε λίγο. Ξέρουμε πόσο αγαπιέστε, αλλά φανταστήκατε ποτέ τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Παπαληγούρα ή τον Ράλλη ή τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο; Φανταστήκατε τον Γεώργιο Παπανδρέου να χαριεντίζεται με τον Σοφοκλή Βενιζέλο;

Βεβαίως κάποιες ανάλογες στιγμές ενθουσιασμού υπήρξαν, αλλά όχι και για ψύλλου πήδημα. Όχι για να δείξουμε πόσο ενωμένοι, και καλά, είμαστε ή πόσο πολύ λατρεύουμε (και μας λατρεύει…) ο πρωθυπουργός.

Έπειτα, να μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι, με κάποιο φίλημα και ψεύτικη αγκαλιά, ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό. Ηρεμήστε, παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλόννησος: Συμμορία «αμούστακων» νταήδων έδειρε άγρια 19χρονο Ιταλό για μια κοπέλα!

Με τις χειρότερες εντυπώσεις θα φύγει από τις διακοπές του στην Αλόννησο ένας 19χρονος Ιταλός τουρίστας καθώς έπεσε θύμα...

More Articles Like This