Ποιος καθορίζει τις πολιτικές;

Είναι αναγκαίος ο εξορθολογισμός των πολιτικών μας να υπηρετούν την κοινή λογική και τα συμφέροντά μας και να έχουμε το θάρρος να πούμε όχι σε απαιτήσεις τρίτων που μας βλάπτουν

Must Read

Οι μεγάλοι μας φίλοι και σύμμαχοι, που εφηύραν το Colt 1911, έβαλαν το μπιφτέκι ανάμεσα σε δύο ψωμάκια και ακολουθούν στην εξωτερική πολιτική τη ρήση του μεγάλου ναπολιτάνικης καταγωγής φιλόσοφου Αλφόνσο «Αλ» Καπόνε «Πετυχαίνεις πολύ περισσότερα με έναν καλό λόγο και ένα ποστόλι, παρά μόνο με έναν καλό λόγο», έχουν προσφέρει και άλλα στον παγκόσμιο πολιτισμό. Τον θρυλικό V8 των μεταξένιων Cadillac, τον αθάνατο αερόψυκτο V2 των Harley Davidson και των Indian, την πυρηνική βόμβα, που κράτησε μακριά μας το μπλοκ των κόκκινων φασιστών, μέχρι να καταρρεύσουν, αλλά και αρκετές ευθείες αλήθειες για την πολιτική. Λένε «Αll politics are local politics» (όλες οι πολιτικές είναι τοπικές ή αφορούν τους ντόπιους). Λογικό, αφού, π.χ., στα καθ’ ημάς, στις εκλογές ψηφίζουν ο Μήτσος και η Μαρία, όχι τύποι στην Αριζόνα, στο Βισμπάντεν ή την Προβηγκία και οι πολίτες, ο λαός της χώρας επηρεάζονται πρωτίστως από τις εθνικές πολιτικές.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που θα έπρεπε να καθορίζει τις πολιτικές προτεραιότητές μας; Μα τα συμφέροντα του κράτους και του Εθνους μας, διότι, θυμίζω, το κράτος μας δεν περιλαμβάνει όλο το Εθνος και έχουμε καθήκοντα και έναντι στην ιστορική περιφέρεια, ήτοι Β. Ηπειρος, Σκόπια, Πόλη, Ιμβρος, Τένεδος και Κύπρος. Τα συμφέροντα, λοιπόν, και οι ανάγκες του λαού μας πρέπει να καθορίζουν το τι νομοθετούμε και ποιες πρακτικές πολιτικές εφαρμόζουμε. Πολιτικές που θα κάνουν τη χώρα ισχυρότερη και θα διασφαλίζουν ασφάλεια και ευημερία στους Ελληνες πολίτες και όσους ξένους φιλοξενούνται και ζουν νόμιμα στη χώρα, υπηρετώντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τον λαό μας και την ταυτότητά του. Δεν περιλαμβάνονται όσοι μπούκαραν παράνομα, διευκολυνόμενοι από εγκληματικές οργανώσεις, αλλοιώνουν την εθνική και κοινωνική συνοχή και υπηρετούν ξένα συμφέροντα, εχθρικά.

Γι’ αυτούς η πολιτική πρέπει να είναι μία: σύλληψη, καταδίκη, κράτηση, απέλαση. Συμβαίνει όμως αυτό, καθορίζεται η πολιτική από τις ανάγκες του λαού μας; Οχι πάντα, όχι σε όλα τα ζητήματα, ενίοτε δε ασκούμε πολιτικές που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντά μας, υπέρ τρίτων ή φανατικών μειοψηφιών, που με σκληρό λόμπι και ολοκληρωτικές μεθόδους επιβάλλουν τις απόψεις τους. Αναλώνουμε θεσμικό χρόνο για να υπηρετήσουν το παράλογο, που παραβιάζει τα δικαιώματα των παιδιών, όρα «γάμο» ομοφύλων κ.λπ., αντί να δουλέψουμε, σαν ταγμένοι σταχανοβίτες, για να νικήσουμε την υπογεννητικότητα με πρακτικές και αποδοτικές πολιτικές, που η Ελληνίδα Μάνα θα τις νιώσει ενθαρρυντικά και ευεργετικά στην καθημερινότητά της.

Αντί να υπηρετήσουν τα συμφέροντά μας, σκληρύνοντας τη στάση μας απέναντι στη λαθρομεταναστευτική εισβολή, σπάζοντας τον μαγνήτη των παροχών, που μάλιστα τις διαφημίζουν οι μαφιόζοι διακινητές και οι ΜΚΟτζήδες συνεργοί τους σε Ασία και Αφρική, εμείς ενισχύσουμε Τον μαγνήτη, υπηρετώντας τα συμφέροντα των Τούρκων και άλλων ισλαμοφασιστών, που θέλουν να πλημμυρίσουν τη Δύση με μουσουλμάνους, ώστε να έχουμε τα χαρτιά της Βρετανίας, αλλά και υπακούοντας σε αυτοκτονικές επιταγές του πιο αντιευρωπαϊκού κέντρου, της Κομισιόν και της ευρωγραφειοκρατίας. Προτάσσοντας τις ιδεοληψίες ενός διεφθαρμένου κέντρου παραλογισμού, που διευκολύνει τον ισλαμικό εποικισμό, αντί να υπερασπιστούμε την εθνική μας συνοχή και ασφάλεια. Παίζει ρόλο φυσικά και ο διαρκής εκβιασμός της περικοπής κονδυλίων, εάν παραστρατήσεις από το όρντινο των Βρυξελλών «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Πιο κραυγαλέα περίπτωση πρότασης ξένων συμφερόντων, εφαρμογής πολιτικών που υπαγορεύονται από τρίτους, ενάντια στα συμφέροντά μας από το λαθρομεταναστευτικό δεν υπάρχει. Το αυτό ισχύει από την ψυχιατρική σύλληψης πολιτική του woke δικαιωματισμού. Είναι, λοιπόν, αναγκαίος ο εξορθολογισμός των πολιτικών μας να υπηρετούν την κοινή λογική και τα συμφέροντά μας και να έχουμε το θάρρος να πούμε όχι σε απαιτήσεις τρίτων που μας βλάπτουν. Αλλωστε, εμείς είμαστε οι Ακρίτες της Δύσης, πρώτοι υφιστάμενα τις συνέπειες.

Είναι δε ιστορικό μας χρέος να πρωτοαστήσουμε, αναζητώντας πολιτικές συμμαχίες μέσα στους εταίρους μας, στην επαναφορά της Ενωμένης Ευρώπης, στις αξίες που τη δημιούργησαν, στην υπεράσπιση και ενίσχυση των τριών πυλών της: της Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού, που δημιούργησαν και τον πιο ασφαλή τόπο να ζουν και άλλοι, αρκεί να σέβονται αυτούς τους πυλώνες και τη νομιμότητα. Κάτι που δεν ισχύει για τους ισλαμιστές, οι οποίοι περιφρόνησαν τους νόμους και το Σύνταγμά μας, προτάσσοντας φονικές και επεκτατικές επιταγές, που κάθε τόσο οδηγούν σε δολοφονίες πολιτών και διεκδίκηση εφαρμογής ενός πρωτόγονος ολοκληρωτισμού, τον οποίο εμείς οι Ελληνες γνωρίζουμε καλά.

Πρέπει, λοιπόν, να καθορίζουμε εμείς τις εθνικές μας πολιτικές, με βάση τα συμφέροντά μας, αλλά και ένα αναθεωρημένο κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο, που θα προστατεύει και δεν θα πριονίζει τους πυλώνες της αληθινής Ευρώπης, που έχει και Ιστορία και ταυτότητα και κοινά συμφέροντα και προπαντός σύνορα, τα οποία οφείλουμε συλλογικά να υπερασπιστούμε.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυστραλία: Συναγερμός για συντριβή ελικοπτέρου στην ταράτσα ξενοδοχείου

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, μετά την πληροφορία ότι ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην ταράτσα...

More Articles Like This