Η… ΔΟΥΛΕΜΑ κοντά μας

Must Read

Στις 10 Αυγούστου, η «δημοκρατία» είχε κύριο θέμα «Ο πληθωρισμός της κρατικής απληστίας», συνοδευόμενο από πίνακα με τις αυξήσεις κύριων αγαθών, με το λάδι να βαράει άνοδο 56,7%, τα ψάρια 8,4%, τα δημητριακά 7,4%, τα ζαρζαβάτια 3,5% κ.λπ.

Το δημοσίευμα, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησε τη ΔΟΥΛΕΜΑ (Διακομματική Ομάδα Υποστήριξης Λιμοκτονούντων Ελλήνων Με Αμνησία), η οποία συνήλθε εκτάκτως.

Στην επιτροπή συμμετέχουν ο κ. Πορτοσάλτε και οι Θεανώ Φωτίου και Σοφία Βούλτεψη.

Ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, η επιτροπή κατέληξε στα εξής:

  • οι συμπολίτες μας να κόψουν το ελαιόλαδο και, αν δεν μπορούν, να φυτέψουν ελιές σε γλάστρες στα μπαλκόνια τους.
  • Αν δεν έχουν μπαλκόνια, να αγοράσουν ή να πάνε στα χωριά τους (αυτό ήταν πρόταση της κυρίας Βούλτεψη).
  • Για τα ψάρια τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Απόχες, μαχαίρια, γάντζοι, καλάμια, καμάκια επ’ ώμου και δρόμο για τις παραλίες.

Εδώ, η μεν κυρία Φωτίου υπεραμύνθηκε των γεμιστών («ρε, βάλτε ένα ταψί εκεί χάμου, να τελειώνουμε»), ενώ ο κ. Πορτοσάλτε ζήτησε να διευκρινιστεί ότι όλα αυτά θα γίνονται από τον Οκτώβριο και μετά, που θα έχουν φύγει οι τουρίστες.

Γενικώς, η ΔΟΥΛΕΜΑ κατέληξε σε μια σειρά επιστημονικών συμπερασμάτων επιλύσεως για τις τιμές, που τραβάνε την ανηφόρα. Οι επίσημες ανακοινώσεις, προσεχώς. Μέχρι τότε, τρώτε τα νύχια σας.

Καλή Παναγιά, Έλληνες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες εστίες: Μήνυμα από 112 για φωτιά στα Ιωάννινα – Πυρκαγιά και στον Άγιο Κοσμά Καβάλας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για νέες πυρκαγιές το μεσημέρι της Τετάρτης. Φωτιά κατακαίει δασική έκταση στις Δρυμάδες του...

More Articles Like This