Προς τι οι εκλογές;

Must Read

Για να δούμε: Το μισό υπουργικό σύμβουλιο αποτελείται από ανθρώπους που ουδείς τους εψήφισε, αφού περίπου οι μισοί είναι εξωκοινοβουλευτικοί. Απλώς τούς επέλεξε ο πρωθυπουργός.

Στο πιθανό ερώτημα γιατί δεν τους περιέλαβε στα ψηφοδέλτια η επίσης πιθανή απάντηση είναι ότι μάλλον επειδή δεν θα εκλέγονταν.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι μεν αιρετή, αλλά ‘ντάξει. Ο κ. Τζιτζικώστας επελέγη από τον πρωθυπουργό να σταλεί επίτροπος στην Ε.Ε. Ούτε αυτός έχει εκλεγεί για Ευρώπη μεριά. Και μη μου πείτε ότι αυτά προβλέπουν τα Συντάγματα, οι νόμοι και τα ψηφίσματα τους κράτους, διότι εγώ το βλέπω αλλιώς.

Εγώ βλέπω όλους αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς ως πάρκινγκ των εκάστοτε «δικών μας παιδιών».

Θα μου πείτε, σάμπως και οι εκλεγμένοι λένε κάτι;

Είδαμε κι αυτόν τον Κύπριο, τον Φειδία. Κάθε λίγο και λιγάκι και μια ανοησία κάνει. Τώρα, βέβαια, με την τελευταία του χοντράδα, δείχνει ότι είναι και επικίνδυνος. Του μάθανε, λέει, τη μισή ιστορία και να μισεί τους Τούρκους. Ο άνθρωπος είναι και αστοιχείωτος.

Βέβαια, δεν φταίει αυτός, αλλά εκείνοι που τον ψήφισαν και -ως γνωστόν- ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου. Και να θυμάστε. Για να καταστραφεί μια χώρα δεν αρκούν μόνο οι προδότες. Χρειάζονται και οι ψηφοφόροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπιασε φωτιά αυτοκίνητο στον Κηφισό

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Κηφισού το απόγευμα της Τρίτης, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.Η φωτιά...

More Articles Like This