Αυτή είναι η αριστερίλα

Must Read

Όποιος εκπλήσσεται με την πλήρη κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ στον Παππά, που το 2021 είχε στείλει και σε μένα παραλήρημα βοθρολυμάτων, τα έχω φυλάξει, είναι ανόητος. Αυτά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η μήτρα του, το ΚΚΕ, αυτή είναι η αριστερίλα, δεν υπάρχει άλλη. Πολιτικό προϊόν του περιθωρίου της κοινωνίας, του μίσους, της χυδαιότητας, του ανθελληνισμού, του τυχοδιωκτισμού. Το μαρτυρά όλη η Ιστορία μας, με ιταμότερες στιγμές τη στάση τους στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας στη Μικρά Ασία, την υπονόμευσή του στο Μακεδονικό με την Ε’ Ολομέλεια, τη χωριστική κομμουνιστική ανταρσία. Και την οικονομική κρίση τη θεώρησαν ευκαιρία. Σαν να αναδεύτηκε ο βυθός του βάλτου και βγήκαν όλα τα σκουπίδια και τα ψοφίμια στον αφρό. Το έχει πει καλύτερα από μένα ο Μπέρτραντ Ράσελ. Το κίνητρο του Μαρξ δεν είναι η ευημερία των φτωχών, αλλά το μίσος για την αστική τάξη. Δεν τον ενδιέφερε τόσο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των εργατών, αλλά το να κάνει τους αστούς να υποφέρουν.

Η αριστερά είναι πολιτικοποιημένο κόμπλεξ και πόθος εκδίκησης, κυρίως από άχρηστους, ζαβούς, αγράμματους, μειονεκτικούς. Μια περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα θα σας πείσει. Και βρίσκει πάντα γενίτσαρους μέσα στην αστική και μεσαία τάξη που θα προδώσουν την αστική δημοκρατία, που έχει ελαττώματα, αλλά δεν έχει βρεθεί καλύτερο πολίτευμα, με περισσότερες διασφαλισμένες ελευθερίες και πιθανότητα ευημερίας. Κάποτε υπήρχαν και διαφορετικοί. Οχι πια. Δεν υπάρχει πια Κύρκος. Ο Ηλίας Ηλιού, δεινός ρήτορας, μάχιμος δικηγόρος και διανοούμενος, που είχε γράψει και δοκίμιο για το μήνυμα του Θουκυδίδη, δεν θα καταδεχόταν να κατατάσσεται στην ίδια πλευρά με τραμπούκους, κουκουλοφόρους, καταληψίες βανδάλους, υποστηρικτές τρομοκρατών, συνταξιούχους φοιτητές, που επαίρονται για νταραβέρια με τον πολιτικό αλλά και τον κανονικό υπόκοσμο. Οποιος θέλει να μάθει πώς αντιμετωπίζεται η αριστερίλα να διαβάσει Ιστορία. Μεσαιοχωρίτικα, πάντως, όχι.

Το μειονέκτημα της Κεντροδεξιάς, το οποίο η αριστερά χρησιμοποιεί ως όπλο ενάντια στην Δημοκρατία και στον αστικό πολιτικό κόσμο, είναι η μετριοπάθεια της και το λάθος να αντιμετωπίζει τις εκφάνσεις της αριστεράς ως φυσιολογικά κόμματα, που συμμετέχουν στο πολιτικό γίγνεσθαι σεβόμενα τους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ αναζητούν κάθε ευκαιρία υπονόμευσης του δημοκρατικού πολιτεύματος και υποστηρίζουν κάθε τι περιθωριακό, αντιδημοκρατικό. Ο Μίκης κατήγγειλε το χειρότερο είδος φασισμού, τον αριστερόστροφο, και ήταν μία από τις πολλές προσφορές του στην Πατρίδα, την οποία αγαπούσε με πάθος. Ημουν δίπλα στην εξέδρα, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και τον άκουσα. Ηταν τότε που τον έβριζαν ομαδόν, χυδαία, πολλοί από αυτούς που τον έκλαψαν μετά. Η αριστερά μοιάζει με το μαχητικό Ισλάμ, που εκμεταλλεύεται τις ελευθερίες των δυτικών δημοκρατιών για την επέκτασή του και τη σταδιακή κυριαρχία του, που θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάλυση της Δημοκρατίας και των ελευθεριών των πολιτών. Γι’ αυτό και ανάλογη πρέπει να είναι η αντιμετώπιση ισλαμιστών και αριστεράς, σήμερα παράδοξων συμμάχων, με βάση την ιστορική μας γνώση για την ανάσχεσή τους, που ποτέ δεν έγινε με ήπιους τρόπους, ανοχή και παραχωρήσεις. Ο,τι συγχωρείς και ανέχεσαι τους αποθρασύνει και τους δυναμώνει. Τα δηλητηριώδη φίδια δεν τα χαϊδεύεις ούτε τα ζεσταίνεις στον κόρφο σου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασύλληπτο! Οι μεταναστευτικές ροές από θαλάσσης αυξήθηκαν το 2024 πάνω από 100%

Εξωφρενική και εξαιρετικά επικίνδυνη η αύξηση των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πρωτίστως το αρμόδιο υπουργείο......

More Articles Like This