Φιλελευθερισμός τύπου Νέρωνα

Must Read

Η θερινή άδεια ήλθε και παρήλθε, αλλά δεν θα παρέλθουν έτσι εύκολα και ανώδυνα όσα δεινά υπέστη η Αττική με τις πρόσφατες πυρκαγιές. Και τα δεινά ήταν πολλά και η σιωπή μεγάλη. Είναι στ’ αλήθεια αξιοπερίεργος ο βελούδινος τρόπος με τον οποίο κριτικάρει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ό,τι έχει απομείνει από την πολιτική σκηνή της χώρας. Επί των ημερών της «αριστείας» δεν έχει μείνει λίθος επί λίθου και ο δημόσιος έλεγχος που γίνεται θυμίζει σε αβρότητα τις χαμηλόφωνες ερωτήσεις του μπάτλερ σε δεξίωση βασιλικής οικογένειας, αν ο μαρκήσιος τάδε και ο δουξ δείνα θα ήθελε ακόμα ένα ντρινκ.

Στο γράφημα της σελίδας (πηγή: https://x.com/jodigraphics15/status/1818926691646845240) βλέπουμε πόσο έχει γίνει στάχτη και μπούρμπερη η Αττική την περίοδο Μητσοτάκη. Φέτος κόντεψαν να καούν και τα παρτέρια στην Κοκκινιά και το γκαζόν στις πλατείες του Κορυδαλλού και το μόνο που βρήκαν να πουν και να κάνουν οι ανεκδιήγητοι ανευθυνοϋπεύθυνοι -με πρώτο και χειρότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη- ήταν τρίχες μεγάλου, μεσαίου και μικρού μεγέθους. Από τη μια, έχουμε τις παραδοσιακές δικαιολογίες για την κλιματική αλλαγή, λες και τις άλλες χώρες που δεν έχουν γίνει στάχτη σαν τη δική μας δεν τις αγγίζει η κλιματική αλλαγή. Από την άλλη, μας παρουσιάζουν σαν σπουδαία γεγονότα τις συσκέψεις που κάνουν οι κυβερνητικοί έπειτα από κάθε ανεπανάληπτο χουνέρι. Δηλαδή, η σύσκεψη ΜΕΤΑ την καταστροφή είναι καλύτερη και θα φέρει σημαντικότερα αποτελέσματα από τις συσκέψεις που έγιναν ΠΡΙΝ από την καταστροφή. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί και το σχεδόν κωμικό, κατ’ έτος επαναλαμβανόμενο θέαμα με την ανακοίνωση της «δέσμης» μέτρων για την «προστασία» των δασών που γίνεται έπειτα από την παράδοση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων στο πυρ. Αν έδινε κάποιος βάση σε όσα γράφουν, λένε και μεταδίδουν οι φιλοκυβερνητικοί ψιττακοί, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι θα φυτρώνει… fast track ένα έλατο κάθε φορά που ο Μητσοτάκης εκστομίζει ένα «θα».

Πάντως, με διαδικασίες fast track γίνεται η μετατροπή της πάλαι ποτέ πανέμορφης αττικής γης και της Ελλάδος ολόκληρης σε κρανίου τόπο.

Και κάτι για το τέλος: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει καμία κλιματική αλλαγή, διότι ο ίδιος είναι η κλιματική αλλαγή.

(πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία»)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το σχέδιο απαλλαγής Μητσοτάκη από τους δελφίνους

Η επιστροφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις θερινές διακοπές στο ανακαινισμένο Μαξίμου, το οποίο βάφεται σε σομόν χρώματα...

More Articles Like This