Πώς γεμίζουν οι τσέπες του Κυριάκου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφορεί με τα χέρια στις τσέπες, στέλνοντας ηχηρό το μήνυμα της αποταμίευσης

Must Read

Στο newsbreak.gr διαβάσαμε το ακόλουθο γουστόζικο: «Με τα χέρια στις τσέπες κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας πιο βαριεστημένος από ποτέ. Από την Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, μέχρι τα καμένα στην Πάρνηθα και σήμερα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί, όπου πήγε να επιθεωρήσει την παραλαβή των νέων λεωφορείων που θα εξυπηρετούν την ανατολική Αττική, ο πρωθυπουργός περιφέρεται με τα χέρια στις τσέπες, σαν τον τουρίστα. Ο ορισμός της αδιαφορίας και της έλλειψης ενσυναίσθησης από έναν πρωθυπουργό που έχει το ίδιο ύφος είτε παραλαμβάνει νέα μέσα για τη μεταφορά των πολιτών είτε κάνει αυτοψία στο δράμα τους για το οποίο ευθύνεται η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού».

Η παρατήρηση του ειδησεογραφικού portal είναι μεν ορθή, αλλά χρήζει συμπληρώσεως. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γνήσιος κλώνος της γνωστής οικογενείας κι αυτό φαίνεται από τη σημασία που δίνει στις τσέπες του. Γι’ αυτό, όταν τις νιώθει άδειες και μοναχούλες, θέλει να γεμίσει το κενό τους με τα αβρά χεράκια του.

Ισως και να μετράει ξανά και ξανά όσα κέρματα και χαρτονομίσματα έχει εκεί, σαν ένα είδος νοερής προσευχής στον Μαμωνά. Ισως και να ισχύει μια άλλη εκδοχή, κάπως πιο πεζή: και δεν έχει τρόπους και έχει τους πάντες γραμμένους στις ραφές των παντελονιών του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Γι’ αυτό και καθόταν σταυροπόδι στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και έδενε αδιάντροπα τα κορδόνια του μπροστά σε τιμητικό στρατιωτικό άγημα. Ψηφίστε την εκδοχή της αρεσκείας σας και μπείτε στην κλήρωση για μια ένδειξη ευαρέσκειας από τον απόλυτο μονάρχη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η 40χρονη Παλαιοχριστιανή Σεβαστή στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία

Παραλίγο να χάσει τη ζωή της η 40χρονη Παλαιοχριστιανή Σεβαστή, που εμφάνισε ακατάσχετη αιμορραγία μετά τη γέννα, ενώ κινδύνευσε...

More Articles Like This