Οι πληγές του ελληνόφωνου «Φαραώ»

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και νομίζει ότι έκανε μεγάλη πολιτική ντρίμπλα και πιστεύει ότι με την έμπνευσή του θα βάλει χειρόφρενο στα ποσοστά της Ν.Δ., που κουτρουβαλάνε στον γκρεμό: ανακοίνωσε τριαντάλεπτο «σκόντο» στα διόδια της Αττικής Οδού! Ισως να περίμενε άμα τη ανακοινώσει να συρρεύσουν στίφη μουζίκων έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και να τον ευλογούν για την… επική έκπτωση.

Ωστόσο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Απαντες γνωρίζουν ότι από την Πρωτοχρονιά του 2024 έχουν αυξηθεί τα διόδια σε όλο το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και οι συμβάσεις της κυβέρνησης με τους ομίλους που εκμεταλλεύονται τους ελληνικούς δρόμους παραπέμπουν σε αποικιοκρατικό καθεστώς. Επιπλέον, οι κυβερνητικές εξυπηρετήσεις προς τις εταιρίες που μας χαρατσώνουν για κάθε πέρασμα από τις μπάρες τους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε θα αποζημιώνονται όποτε χιονίζει πολύ ή βρέχει πολύ και θα κλείνουν οι δρόμοι για λόγους ασφαλείας. Βρέξει – χιονίσει ο φαταούλας θα κονομήσει, μαντάμες και μεσιέδες!

Αφού δεν έπιασε το κόλπο με τα φραγκοδίφραγκα των διοδίων, τώρα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ καλλιεργούν την ιδέα ότι η Ελλάς περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τις λεγόμενες «παροχές». Αστείο δεν είναι τούτο; Ο Μητσοτάκης υποτίθεται ότι αν ξυπνήσει από το φιλολαϊκό πλευρό του θα «δώσει λεφτά» κι αν όχι «θα είναι σφιχτός». Κοντολογίς, με την ακρίβεια και την υπερφορολόγηση σου παίρνει χίλια, και με τις «παροχές» θα σου δώσει 5 (όσα δάχτυλα έχει και μια χερούκλα που φασκελώνει).

Οι «παροχές» από τα δικά μας λεφτά είναι πάντοτε ελάχιστες και με ορίζοντα το απώτερο μέλλον. Οι πληγές που ανοίγει στο κορμί του έθνους ο αφορισθείς από τον πρώην μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων πρωθυπουργός είναι πληρωτέες επί τη εμφανίσει. Νομοί ολόκληροι παραδίδονται στο πυρ. Περιφέρειες βουλιάζουν στα λασπόνερα. Ποταμοί και λίμνες ξεραίνονται. Περιοχές ερημοποιούνται. Πόλεις βρομοκοπούν ψαρίλα επειδή στον λιμένα τους σήπονται δεκάδες τόνοι νεκρών ιχθύων. Η ειδησεογραφία στην Ελλάδα θυμίζει Αποκάλυψη. Ο μητσοτακισμός δεν αντιμετωπίζεται μόνο με εκλογές. Θέλει ρίψη αγιασμού με ρωσικά πυροσβεστικά Beriev Βe-200 κι έναν βαρβάτο, πολυήμερο εξορκισμό από την αφρόκρεμα των εξορκιστών που διαθέτει η Εκκλησία μας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…ΝΑΙ αλλά Σύν Αθηνά και χείρα κίνει… Ας αποφασίσει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός να αντιδράσει μαζικά να δώσει κάποια χτυπήματα στον Φαραώ και τους περί αυτόν συστημικούς, π.χ. μα μην πληρώσει κανείς φόρο που του αναλογεί από την τελευταία φορολογική δήλωση, να μην ψωνίσει κανείς από σούπερ μάρκετ για έναν μήνα, να μην πληρώσει κανείς ρεύμα, τηλέφωνο, αέριο, να μην αφήσει κανείς ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες, ας σπάσουν τις μπάρες στα διόδια και να περνούν χωρίς να πληρώνουν κ.λπ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στον Άλιμο με βαρύ οπλισμό

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Αλίμου. Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Τούρκους κατά την διάρκεια ελέγχου...

More Articles Like This