Να απαλλαγούμε από την κληρονομιά Σημίτη

Οι ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδες πουρκουάδες έγιναν οργανικά στοιχεία κάθε κυβερνώσας ελίτ, με προσαρμοστικότητα χαμαιλέοντα, που ευρισκόμενοι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση βάλλουν κατά των εθνικών συμφερόντων μας

Must Read

Το σύστημα Σημίτη, η πιο δειλή ηγεσία που είχε ποτέ η χώρα, στην εποχή της οποίας η διαπλοκή είχε κόψει καπίστρι και αλώνιζε χωρίς φρένο, ήταν που έβγαλε στην πρώτη γραμμή και ενσωμάτωσε τους διάφορους Αποστόλους του Μαρασμού. Από περιθωριακοί ψευτοδιανοούμενοι και πολιτικάντηδες, πτυελοδοχεία της λαϊκής συνείδησης, έγιναν οργανικά στοιχεία κάθε κυβερνώσας ελίτ, με προσαρμοστικότητα χαμαιλέοντα, ευρισκόμενοι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση και κυρίως με τα εθνικά συμφέροντα.

Στα ΑΕΙ αναρριχήθηκαν αλληλοπροωθούμενοι, αλώνοντας τους Τομείς Ιστορίας, Διεθνών Σχέσεων κ.ά. Π.χ., το Πάντειο και άλλα πανεπιστήμια και Σχολές κατάντησαν φιδοφωλιές σε τέτοιον βαθμό, που η απολύμανση απαιτεί πλέον φλογοβόλο. Επί του μαρτυριάρη Κουρδοφάγου Πρωθυπουργού των Ιμίων, των S-300, του άγους Οτσαλάν, όπου γίναμε διεθνείς ρουφιάνοι υπέρ του μεγαλύτερου εχθρού μας, και της λεηλασίας των περιουσιών των πολιτών διά του Χρηματιστηρίου από 100 επιτηδείους, άρχισε το γκριζάρισμα των εθνικών συμφερόντων μας.

Η θέση «Μα τι θέλετε, πόλεμο; Η Τουρκία είναι πολύ ισχυρή, δεν μπορούμε να την ανταγωνιστούμε, καλύτερα να υποκύψουμε αναίμακτα με παραχωρήσεις, παρά να υποστούμε περισσότερες ύστερα από ήττα και αίμα», με διαφόρων ειδών ψευδοεπιχειρήματα, από περιθωριακή άποψη που εξασφάλιζε στους φορείς της θέση στο περιθώριο με πίσσα και πούπουλα, βοηθούντος του «πολιτικού εκσυγχρονισμού», τρομάρα του, και του διαβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, που ξεκίνησε ως think tank παραγωγής εθνικής στρατηγικής και κατέληξε ντουντούκα ξένων συμφερόντων μέσα στη χώρα, στρογγυλοκάθισε στο ΥΠΕΞ αλλά και στο ίδιο το Μαξίμου, ως θεωρία εξημέρωσης του θηρίου. Παραχωρήσεις χωρίς πάτο, αρκεί να μη συγκρουστούμε. Ετσι, π.χ., γίναμε ένθερμοι υποστηρικτές της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Αλήθεια, συμφέρει εμάς και τους λοιπούς Ευρωπαίους η ένταξη της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας και να έχουν ελεύθερη διακίνηση εντός Σένγκεν δεκάδες εκατομμύρια Τούρκοι σουνίτες; Μόνο εξαγορασμένος από την Αγκυρα ή όποιος έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και αβυσσαλέα ιστορική άγνοια μπορεί να το επιθυμεί. Αυτή τη στιγμή εντείνονται οι φωνές μέσα στο Αμερικανικό κατεστημένο, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανοεβραϊκού λόμπι, δεδομένων των ιταμών απειλών Ερντογάν προς το Ισραήλ, πως η Τουρκία πρέπει να αποβληθεί από το ΝΑΤΟ, διότι είναι ανοιχτά υποστηρίκτρια των τζιχαντιστών τρομοκρατών της Χαμάς, συν διάφορα χρωστούμενα που έχουν με οργή οι Αμερικανικές Ενοπλες Δυνάμεις ήδη από τον Πόλεμο του Κόλπου, όταν έπρεπε να ανασχεδιάσουν με πολλαπλάσιο κόστος όλες τις γραμμές εφοδιασμού των μαχομένων τμημάτων, λόγω της άρνησης των Τούρκων να χρησιμοποιηθούν Αμερικανικές βάσεις στο έδαφός τους.

Ως προς το Ισραήλ, η Τουρκία εξαπολύει συνεχώς ύβρεις και απειλές, ακόμη και στρατιωτικής δράσης, υποστηρίζοντας τη Χαμάς, στην οποία δίνει καταφύγιο στο έδαφός της. Το δε Ισραήλ σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί η Τουρκία να γίνει πυρηνική δύναμη, ούτε να αποκτήσει ναυτική, αεροπορική και πυραυλική ισχύ περιφερειακής υπερδύναμης. Αντίθετα, εμείς είμαστε ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος, με πολλά κοινά συμφέροντα. Ηδη, οι Πολεμικές Αεροπορίες μας συνασκούνται τακτικά και είναι πρόδηλα τα κοινά συμφέροντά μας όχι μόνο με το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και φυσικά την Κύπρο, αλλά και με την Αίγυπτο.

Είναι λοιπόν καιρός να αλλάξουμε ρότα και να αποβάλουμε την παντού και πάντα ήπια και ενδοτική προσέγγιση. Οταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιας έκτασης και βαρβαρότητας απειλή, η ποσότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ποιότητα, πιο σύγχρονα και εξελιγμένα όπλα και με συμμαχίες που αποτελούν πολλαπλασιαστές ισχύος. Εμείς πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία για αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον ΟΗΕ και αλλού την αναγνώριση των Γενοκτονιών που διέπραξε από την ίδια την Τουρκία. Εμείς πρέπει να θέσουμε το θέμα της αναγνώρισης δικαιωμάτων και πλήρους ισοτιμίας των Κούρδων που ζουν στην Τουρκία. Εμείς πρέπει να συντάξουμε τη Μαύρη Βίβλο με τις αποδείξεις και να επιδιώξουμε διεθνείς κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τον ρόλο της ως διακινήτριας λαθρομεταναστών και την εργαλειοποίησή τους σε βάρος της Χριστιανικής Ευρώπης.

Εμείς πρώτοι πρέπει να θέσουμε βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία του κράτους – συμμορίας και τη ροή κονδυλίων προς αυτό. Και πρέπει για όλα αυτά να αναζητήσουμε συμμάχους στην Ε.Ε., στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ. Εμείς πρέπει να ανακηρύξουμε ΑΟΖ, που να εφάπτεται με της Κύπρου και που μαζί με του Ισραήλ και της Αιγύπτου να αποτελούν έναν ευρύ χώρο συνεργασίας και να συμφωνήσουμε να φυλάμε ένοπλα όλοι μαζί τις συνεχόμενες ΑΟΖ μας.

Και φυσικά, πέρα από τη συνέχιση των εξοπλιστικών προγραμμάτων μας και τη σύναψη στρατιωτικών συμμαχιών αμοιβαίας συνδρομής, να αναγεννήσουμε την πολεμική μας βιομηχανία, που μπορεί να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης, όπως σε κάθε σοβαρή χώρα.
Αυτά φυσικά απαιτούν αντίστοιχο προσωπικό και όχι ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδες πουρκουάδες, από τους οποίους ο ΠΘ θα πρέπει να απαλλαγεί. Οφείλουμε να απαλλαγούμε από την κληρονομιά Σημίτη, να γίνουμε, ξανά, ρωμαλέο Εθνος. Αλλωστε, αδέρφια, μόνο αυτό μας ταιριάζει. Εμείς μπορεί να το έχουμε σχεδόν ξεχάσει, οι Τούρκοι όμως ακόμη θυμούνται πού φτάσαμε κάποτε…

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος πλήρωσε για την πολυτελή διαμονή Μητσοτάκη στον γάμο Αντετοκούνμπο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak, στο γάμο του κορυφαίου μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο...

More Articles Like This