Ντροπή, κύριε δήμαρχε

Must Read

Εκεί απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης υπάρχει ένα κτίριο (που παλιά ανήκε στον Στρατό, αλλά δεν γνωρίζω πώς και -κυρίως- γιατί το πήρε ο Δήμος Αθηναίων) με τον βαρύγδουπο τίτλο «Δήμος Αθηναίων. Πολιτιστικός Οργανισμός. Δημοτική Βιβλιοθήκη».

Εξω από το κτίριο υπάρχουν δύο σημαίες, οι οποίες, κατ’ εκτίμηση, πρέπει να είναι μία ελληνική και η άλλη του δήμου. Και για μεν αυτή του δήμου ουδόλως με ενδιαφέρει. Δική τους είναι, ας την κάνουν ό,τι θέλουν. Για την ελληνική, όμως, εξοργίζομαι όταν σε δημόσιο κτίριο τη βλέπω σ’ αυτό τα χάλι, να δίνει την εντύπωση κουρελαρίας. Κατάμαυρη από τα καυσαέρια και πιθανόν κουρελιασμένη και σε κακά χάλια. Αυτό το τελευταίο δεν μπόρεσα να το εξακριβώσω, διότι ήταν χιλιομπερδεμενη σ’ έναν κακορίζικο ιστό, επίσης κατάμαυρο.

Και ερωτώ. Κάθε μέρα τόσοι «πολιτιστικοί» υπάλληλοι μπαινοβγαίνουν σ’ εκείνο το κτίριο, ουδείς παρατήρησε εκείνο το αίσχος; Κύριε δήμαρχε, που προσδοκάτε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και δι’ αυτής την πρωθυπουργία της Ελλάδος, μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείτε λίγο και μ’ αυτά τα… μικροπράγματα; Η εμφάνιση της εθνικής μας σημαίας στα δημόσια κτίρια είναι πολύ σοβαρό θέμα για να αφήνεται στα χέρια των… πολιτιστικών υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά στα Σπάτα – Επιχειρούν ελικόπτερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική έκταση στην περιοχή Χριστούπολη στα Σπάτα. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

More Articles Like This