Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη

Σύσσωμο το σύστημα εξουσίας της Μεταπολίτευσης -κράτος, πολιτικοί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, ΜΜΕ- συμμετέχει στο μεγάλο φαγοπότι του εποικισμού και στην καταστροφή της χώρας

Must Read

Στο προηγούμενο άρθρο παρουσιάστηκε το στρατιωτικό δόγμα του Πενταγώνου (δόγμα Rumsfeld – Cebrowski), το οποίο εισηγείται τον διαχωρισμό των κρατών σε δύο κατηγορίες: στα μετέχοντα στην παγκοσμιοποίηση και σε όλα τα άλλα. Ο σκοπός είναι η λεηλασία των παγκόσμιων πλουτοπαραγωγικών πηγών («The Pentagon’s New Map», T.P.M. Barnett, New York, 2004).

Για την επίτευξη του σκοπού, το δόγμα εισηγείται την επιβολή του διαρκούς στρατιωτικού και κοινωνικού χάους μέσω των πολέμων και της μαζικής μετανάστευσης. Η υλοποίηση του κοινωνικού χάους περιλαμβάνει την εμπλοκή της Αριστεράς, εξαιτίας της ψυχεδελικής στήριξής της στην παγκοσμιοποίηση και τη μετανάστευση (Kelly M. Greenhill, «Weapons of Mass Migration», Cornel University, 2010). Το δόγμα αμέσως υιοθετήθηκε από τις πολιτικές και τις οικονομικές ελίτ της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.). Τα αποτελέσματα του στρατιωτικού μέρους του δόγματος είναι ορατά (Ουκρανία, Μέση Ανατολή, Αφγανιστάν κ.λπ.), ενώ το κοινωνικό χάος γίνεται ορατό μέσω του αναγκαστικού μουσουλμανικού εποικισμού. Επειδή οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες, αντιθέτως επιδιώκουν την επιβολή της Σαρίας στα μέρη όπου εγκαθίστανται, το κοινωνικό χάος αποτελεί την κανονικότητα σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Το παράδειγμα της αριστερής δημάρχου της Τήλου και η έμμεση ή άμεση πρόσκλησή της σε όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου να εγκατασταθούν στην Ελλάδα μέσω Τήλου έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες μουσουλμάνοι να επιβιβάζονται από την Τουρκία στα πλοία των ΜΚΟ και με την αμέριστη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος να αποβιβάζονται στην Τήλο. Σκοπό έχουν να αναλάβει από τούδε και στο εξής να τους σιτίζει ο ληστρικά  φορολογούμενος το γένος και την καταγωγή Ελληνας. Αρωγό στο έργο της η δήμαρχος Τήλου έχει τις ΜΚΟ του Σόρος και το ανθελληνικό κράτος.

Η Ε.Ε., επίσης παρουσιάζεται ότι στηρίζει τον εποικισμό της Ευρώπης, στην πραγματικότητα όμως από το 2004 μέσω των «Δουβλίνων» επιδιώκει να τους εγκαταστήσει στην Ελλάδα. Η Ε.Ε. πληρώνει στο ελληνικό κράτος 22.000 ευρώ για κάθε «κεφάλι» που θα παραμείνει στην Ελλάδα. Προς την κατεύθυνση αυτή δαπάνησε 9 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση φυλλαδίου με οδηγίες προς τους μουσουλμάνους εποίκους για το πώς θα εμποδίσουν την απέλασή τους από την Ελλάδα.

Στη χώρα μας, κάθε χρόνο εγκαθίστανται ή περνούν κατά μέσον όρο 200.000 μουσουλμάνοι. Με 22.000 ευρώ το «κεφάλι», το σύστημα Μητσοτάκη και οι ΜΚΟ θα εισπράξουν 4.4 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Αν υπολογιστεί ότι κάθε έποικος πληρώνει 5.000 ευρώ στους λαθροδιακινητές, η «μπίζνα» συμπληρώνεται με 1 δισεκατομμύριο ευρώ επιπλέον τον χρόνο. Θα ήταν αφοπλιστικά αφελές να θεωρηθεί ότι αυτός ο πακτωλός των χρημάτων καταλήγει αποκλειστικά και μόνο στις τσέπες των διακινητών και ότι δεν διανέμονται στους εμπλεκόμενους στην διαχείριση των εποικιστικών ροών εντός της ελληνικής διοίκησης. Συνεπώς, αναμένεται το σύστημα Μητσοτάκη (υπουργεία, δομές, κατασκευαστικές, τροφοδοσία, επιδόματα, κοινωνικές παροχές κ.λπ.) να διαχειριστεί 4,4 δισ. ευρώ στην κατ’ ευφημισμό «διαχείριση του Μεταναστευτικού», ενώ ένα μέρος του 1 δισ. ευρώ θα καταλήξει στις τσέπες των αιρετών και μόνιμων υπαλλήλων της ελληνικής τοπικής διοίκησης.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά στην ελληνική κοινωνία και τόσο πολλά τα χρήματα από τη ΜΙΤ και το Κατάρ, ώστε, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Εστία», ακόμα και σε περιοχές της Πελοποννήσου με ελάχιστους μουσουλμάνους η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεπικουρούμενη από την Αριστερά επιδιώκει να ιδρύσει τζαμιά. Χρηματοδοτούμενοι από ΜΚΟ, την Ε.Ε. και το τουρκικό κράτος, αριστεροί καθηγητές ελληνικών και κυπριακών πανεπιστήμιων, καθώς και ερευνητικών ιδρυμάτων, προετοιμάζουν το έδαφος της εγκατάστασης των μουσουλμάνων μέσω πολυτελών και ογκωδέστατων εκδόσεων των οθωμανικών μνημείων της Ελλάδας. Σύσσωμο το σύστημα εξουσίας της Μεταπολίτευσης -κράτος, πολιτικοί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, όλοι τους- συμμετέχει στο μεγάλο φαγοπότι του εποικισμού και στην καταστροφή της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πολύ καλό το σχόλιο σας και πολλά συγχαρητήρια. Είπατε πόσα ακριβώς πληρώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για κάθε ισλαμιστή κακοποιό λαθρομετανάστη, που εισβάλει στην Ελλάδα. Ήθελα να ήξερα αυτή η πουτ@να, αυτή η πατσαβούρα που παριστάνει την Δήμαρχο στην Τήλο, θα τους πάρει στο σπίτι της, τους Ισλαμιστές κακοποιούς; Μεγάλη αγάπη δείχνει για τους άπλυτους Μουσουλμάνους. Μόνο σε αυτούς μπορεί να αρέσει, έτσι άσχημη και μπάζο που είναι. Δεν θελουμε να είμαστε συμπατριώτες με αυτό το μουνόπ@νο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: 85χρονος δώρισε υπερσύχρονο ασθενοφόρο σε Κέντρο Υγείας – «Ήταν ανέκαθεν επιθυμία μου»

Ένα πλήρως εξοπλισμένο, τελευταίας τεχνολογίας ασθενοφόρο δώρισε στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου), στην Πάτρα, ο 85χρονος Γεώργιος...

More Articles Like This