Να ‘ταν η ζήλια ψώρα…

Must Read

Μείζον θέμα δημιουργήθηκε σχετικώς με μια φωτογραφία που «ποστάρισε» η ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου. Λύσσαξαν, και βέβαια αυτό έχει την εξήγησή του, την οποία την αφήνω να τη βρείτε εσείς. Ολοι αυτοί που όχι μόνο ανέχθηκαν αλλά και επέβαλαν τους ενδυματολογικούς κώδικες αλά λαϊκή αγορά στο Κοινοβούλιο με τα ημιξυρισμέα κεφάλια, τις κελεμπίες για να κρύψουν τις πατσές και τα σανδάλια με το νύχι στο βγάλσιμο, που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν, τους πείραξε τώρα το σορτ ενός κοριτσιού στην παραλία.

Ολοι αυτοί που έκαναν γαργάρα κάποιες εμφανίσεις εθνοπατέρων, που θύμιζαν βουναλάκια στη παραλία, με το μαγιό κάτω από τον αφαλό, διότι ήτανε κομματάκι στενό, αφού μαγιό επί παραγγελία μάλλον δεν φτιάχνουν ακόμη. Και ξέρετε γιατί όλος αυτός ο οχετός; Επειδή η Αφροδίτη δεν βρομάει αριστερίλα. Επειδή είναι πατριώτισσα και τα λέει έξω από τα δόντια. Πάντως, χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά απ’ αυτά που βλέπω, όσες έχουν κάνει χρήση υαλουρονικού οξέος, γιατί και γι’ αυτό την κατηγόρησαν, έχουν κάτι χείλη σαν του Λούις Αρμστρονγκ έπειτα από τρίωρη συναυλία, και ακόμα είναι τέτοια η… ωραιοποίησή τους, που για να τις γνωρίσουμε χρειάζεται να έχουν καρφιτσωμένη στο πέτο κονκάρδα με μια παλιά φωτογραφία τους, που λέει κι η Βίκυ Μοσχολιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψάχνονται στο Μαξίμου να δουν ποιος «παίζει» Στουρνάρα για ΠτΔ!

Η στρατιωτική πειθαρχία με την οποία λειτουργούσε το επιτελικό κράτος, δυστυχώς αποτελεί παρελθόν. Πάνε οι χρυσές εποχές που το...

More Articles Like This