Ο 45χρονος του 22χρονου…

Must Read

Για διαβάστε, σύντροφοι, μία σύγχρονη είδηση, που θα μπορούσε να είναι και αληθινή:

«Συνελήφθη ένας 45χρονος, διότι εξαπατούσε 38χρονο έμπορο σε συνεργασία με 25χρονο φίλο του. Ο 45χρονος δανειζόταν χρήματα από τον 38χρονο με εγγυητή 32χρονο, επίσης έμπορο, γνωστό του 38χρονου, ο οποίος συνεργαζόταν με 33χρονο, που διατηρούσε κατάστημα, στο όνομα όμως μιας 24χρονης».

Τώρα πέστε μου. Καταλάβατε κάτι; Η ίδια είδηση, να πώς θα γραφόταν πριν από κάποια χρόνια: «Συνελήφθη ο Γεώργιος Βούτας ή Μακρυχέρης ή Ποντικομαμής ή Αχλάδας, διότι εξαπατούσε συστηματικώς γνωστό έμπορο και του αφαιρούσε διάφορα ποσά. Μαζί του συνελήφθησαν και οι συνεργάτης του Νικόλαος Αρπάχτρας ή Τσιλιαδόρος ή Κοροϊδάρας, Αντώνιος Δελησούφρας ή Λαμόγιας ή Μπουζουριέρας ή Γατόνι, καθώς και η Ασημίνα  Βουνοτρυπίδου ή Γόησσα ή Χανούμ Μπουρέκ».

Η πρώτη εκδοχή αντιλαμβάνεσθε ότι συντάσσεται όπως συντάσσεται, για να μη θιγούν τα προσωπικά δεδομένα των κ.κ. απατεώνων. Ρε, πάτε καλά; Ο άλλος έχει ρημάξει την πιάτσα με κάθε είδους απάτη, ζοριλίκι και δεν ξέρω τι άλλο, και σεις βγάζετε νόμο ότι δεν πρέπει να βγουν στη φόρα τα ονόματά τους, διότι «περί μίαν υπόληψις ζούμε» που θα έλεγε και ο Μέγας Τσιφόρος; Τσου, ρε Λάκη, που έλεγε και ο άλλος μεγάλος Μάκη Ψωμιάδης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναγιώτης Παύλος: Νέα ανθελληνική πρόκληση υπό την αιγίδα της Κ. Σακελλαροπούλου!

Ο καθηγητής Παναγιώτης Παύλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Καστελλόριζο και την νέα ανθελληνική κίνηση υπό την...

More Articles Like This