Τροχαία «ανέκδοτο» σε κράτος γελοίο

Δεν είναι τυχαία η ανομία που βλέπουμε στους δρόμους. Είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας

Must Read

Χθες, το πανελλήνιον ησχολήθη με την κίτρινη Lamborghini Huracán, ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης της οποίας την πάρκαρε σε διάβαση τυφλών. Το εντυπωσιακό της είδησης είναι το κόστος του αυτοκινήτου (περίπου 310.000 ευρώ) και όχι τόσο η πράξη τού «ξέρεις-ποιος-είμαι-γω-ρε;».

Εχουμε δει και θεαματικότερα να γίνονται. Να, καλή ώρα σαν το ατομάκι στη μηχανή που διέσχισε τη μισή Σύρο ανενόχλητος με το σκυλάκι του να κρέμεται με το λουρί από τη μηχανή και να… ψιλοσέρνεται στον δρόμο. Κι η Σύρα τίγκα στον κόσμο, Αύγουστος γαρ. Το ον αυτό με τον σκύλο δεν έκανε εντύπωση ούτε σε λιμενικούς ούτε σε αστυνομικούς ούτε σε τροχαίους. Αναμενόμενο. Στη Σύρο, η Αστυνομία είναι σαν την ΕΥΠ, τη CIA, την FSB, την ΒΝD. Πολύ διακριτική. Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ανύπαρκτη.

Και, φυσικά, οι ταμπέλες που είναι όλες καλυμμένες από αυτοκόλλητα ή συνθήματα με σπρέι (κυρίως με συνθήματα αναρχικών και Παναθηναϊκών). Καλύπτει ο άλλος ο μπαμπουίνος το σήμα του μονόδρομου, της απαγόρευσης στροφής, το «Στοπ» και αδιαφορεί αν θα τραυματιστεί ή θα σκοτωθεί ο συνάνθρωπός του που δεν ξέρει ότι εκεί απαγορεύεται να στρίψει.

Κι η Τροχαία του γελοίου κράτους και των τραγελαφικών δήμων μας απούσα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζουν βίντεο ντοκουμέντα από τον θανάσιμο τραυματισμό της 35χρονης στο φαράγγι της Σαμαριάς

Μετά την κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό 35χρονης τουρίστριας, ανακοινώθηκε ότι το φαράγγι θα...

More Articles Like This