Ζητείται αναρμόδιος

Must Read

Εχεις ανάγκη, φίλε μου, ας πούμε, να αγοράσεις ένα κλύσμα από τα καλά, εκείνα τα ψηφιακά με τα φωτάκια, που συνδέονται με το Wi-Fi. Πού να τρέχεις τώρα, σκέφτεσαι, ας το ψάξω στο διαδίκτυο.

Αρχίζεις, λοιπόν, και ψάχνεις με τη γνωστή διαδικασία (πάτα εδώ, πάγαινε εκεί, άλλαξε κωδικό, δεν είσαι ρομπότ κ.λπ.). Κάποτε καταλήγεις, σημειώνεις τα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν και κλείνεις τον υπολογιστή, νομίζοντας ότι καθάρισες με τα κλύσματα. Κούνια που σε κούναγε! Ανοίγεις την άλλη μέρα τον υπολογιστή σου και μόλις συνδεθείς με το διαδίκτυο, σε υποδέχεται καταιγισμός διαφημίσεων περί κλύσματα. Την άλλη φορά που θα συνδεθείς το ίδιο. Την παράλλη το ίδιο.

Γενικώς, κάθε φορά έχεις κονομήσει μια πλειάδα επιλογών περί κλύσμα, με όλη την γκάμα των προϊόντων. Αρα, σκέφτεσαι (κακό πράγμα να σκέφτεσαι…), εδώ κάτι γίνεται. Πώς και ξέρει το μηχάνημα ότι κάποτε εγώ έψαξα για κλύσμα και από τότε μ’ έχει γράψει συνδρομητή στα κλύσματα; Δεν το ξέρει. Αρα κάποιος του το ‘πε. Ποιος, όμως; Ρε, μπας και μας παρακολουθούν κι εδώ; Μπα! Αμα ήταν, θα μας το λέγανε. Εγώ, πάντως, έχω απορία, γι’ αυτό ζητείται αναρμόδιος να με διαφωτίσει, διότι αρμόδιος δεν πιστεύω να υπάρχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ και Ισραήλ κατήγγειλαν ψήφισμα του ΟΗΕ χαρακτηρίζοντάς το «διπλωματική τρομοκρατία»

Με ψήφισμά της η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ζήτησε να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή στα παλαιστινιακά εδάφη μέσα στους...

More Articles Like This