Πρόταση Καχριμάνη και απάντηση ΚΚΕ

Must Read

Προ ημερών ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, καλοπροαίρετα μεν, αλλά μη γνωρίζων από την καλή και την ανάποδη το ΚΚΕ, πρότεινε να γίνεται κάθε χρόνο κοινό μνημόσυνο των πεσόντων στον Γράμμο το 1949. Αμ, δεν κατάπινε ένα μαγκάλι κάρβουνα!

Σε τρεις μέρες το ΚΚΕ (επιτροπή Ιωαννίνων και καλά) τον κατσάδιασε, διότι, όπως μεταξύ των άλλων αναφέρει, «τίποτα κοινό δεν έχουμε με τους πολιτικούς απογόνους αυτού του κράτους. Με τους εκμεταλλευτές του λαού, όσους επιβάλλουν αντιλαϊκά μέτρα που τσακίζουν τις λαϊκές οικογένειες, που μπλέκουν τους λαούς στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε. Οι μαχητές του ∆ημοκρατικού Στρατού Ελλάδος με ηρωική αυτοθυσία δώσαν και τη ζωή τους για το δίκιο του λαού».

Τώρα, αν εσείς νομίζετε ότι διαβάζετε τον «Ριζοσπάστη» του 1943, δεν θα έχετε και άδικο, διότι οι σύντροφοι εκεί έχουν μείνει. Κατά τα άλλα, όπως ισχυρίζονται και «δημοκρατικοί» βουλευτές ή «προοδευτικές» ιστοσελίδες, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού διοργανώνει γιορτές μίσους. Την τρομερά ενδιαφέρουσα και γεμάτη αγάπη και λήθη ανακοίνωση του ΚΚΕ (επιτροπή Ιωαννίνων και καλά) μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση https://epirusgate.gr/to-kke-apanta-
ston-al-kachrimani-gia-ta-peri-koinou-mnimosynou-
sto-grammo/. Καλή δύναμη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΠροΙόν τού Ευαγγέλου Αβέρωφ , (μετσοβίτης βλάχος ) είναι ο εικονιζόμενος περιφεριάρχης ,για να μαθαίνουμε καί κάτι !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τις πρώτες κυρίες φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη και ο σύζυγος της προέδρου του Κοσόβου

Οι παγκόσμιοι ηγέτες αυτές τις μέρες συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.Όλοι οι αρχηγοί...

More Articles Like This