Παιδεία ξεχαρβαλωμένη

Ποιο μπούλινγκ και τρίχες

Must Read

Το ότι η Παιδεία μας δεν βαδίζει και πολύ καλά, για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται, είναι γνωστό. Αφού αλώθηκε από διάφορους περίεργους με την εισαγωγή μαθημάτων, επίσης περίεργων (π.χ. της woke ατζέντας) και κατάργηση άλλων, και αφού προπαγανδίζεται και το 3ο (!!!) φύλο (στον πρόσφατο αγιασμό δάσκαλος προσφώνησε τους μαθητές με τη φράση «όλοι, όλες και όλα…», ενώ σε νηπιαγωγείο είπαν ότι μπορεί να παντρευτεί αγόρι με αγόρι και κορίτσι με κορίτσι…), τώρα περάσαμε και στο ξύλο.

 

Ποιο μπούλινγκ και τρίχες. Και το σοβαρότερο, τώρα πλέον πλακώνουν και τους καθηγητές. Και η αντίδραση; Μηδέν. Τι κάνει η συνήθως λαλίστατη ΟΛΜΕ, η οποία για 10 ευρώ αύξηση κατεβάζει τα ρολά στα σχολεία και τώρα απεργεί διότι… δεν θέλουν να έχουν ευθύνες στις σχολικές εκδρομές; Πού είναι η Ακαδημία, αποστολή της οποίας είναι και «η καλλιέργεια και η προαγωγή των Επιστημών, των Γραμμάτων… και η έκδοση γνωμοδοτήσεων, προτάσεων, αποφάσεων, κρίσεων για τη διαφώτιση και καθοδήγηση κρατικών οργάνων και Αρχών»; Και βέβαια πού είναι η Εκκλησία; Όλοι κοιμούνται και αδρανούν, με πρώτο βέβαια το αρμόδιο υπουργείο. Από την άλλη, η Αστυνομία δεν μπορεί να εντοπίσει και να διαλύσει τις συμμορίες των νταήδων ανηλίκων που μαζεύονται 40 για να δείρουν μία 14χρονη. Αίσχος όλοι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αξιότιμε αρθρογράφε, η ΠΑΙΔΕΙΑ οδηγήθηκε σε αργό θάνατο στην Ελλάδα από το 1981 έως σήμερα, με εντολές ανθελληνικών ξένων σκοτεινών δυτικών κέντρων, αφήνοντας απότιστα και ανεμβολίαστα τα παιδιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων από τις αρχές, αξίες, ιδεώδη του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού που δημιουργούν και προάγουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ και την καλύτερη κοινωνία. Ήθελαν τους νεοέλληνες έρμαια των χαμηλών ενστίκτων, εθισμένους στην ηλεκτρονική ηρωίνη, χωρίς καλλιέργεια της αρετής και του καλού αλλά οπαδούς της βίας και αμόρφωτους. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι η κατάληξη την οποία επεδίωξαν και δυστυχώς επέτυχαν σε ανησυχητικό βαθμό πλέον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Αρμένιοι «βγάζουν στη σέντρα» τον Γεραπετρίτη: Άχνα στον Αζέρο ομόλογό του για τα εγκλήματα κατά της Αρμενίας

Οι σχέσεις με τον αρμενικό λαό έχουν διαταραχθεί κυρίως από τις επιλογές της κυβέρνησης να τα έχει καλά με...

More Articles Like This