Μπράβο στη «Θύρα 7»

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν εν όψει της μεταγραφής του Τούρκου ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίτσι στη ομάδα τους

Must Read

Με τη «Θύρα 7» (οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού) ουδεμία σχέση ή συνάφεια έχω. Όμως, η ανακοίνωση που εξέδωσαν εν όψει της μεταγραφής του Τούρκου ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίτσι στη ομάδα τους δεν με άφησε ασυγκίνητο. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, παίρνοντας αφορμή και από το πρόσφατο επεισόδιο στην Κύπρο με τον Αταμάν, ενημερώνουν τους πάντες ότι «στην οικογένεια του Ολυμπιακού απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε, όσο είναι μέλος της, να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων!» και συνεχίζουν λέγοντας: «Οφείλει να σέβεται την ιστορία της πατρίδας μας, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου, και φυσικά τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που είναι η μεγάλη δύναμη του Θρύλου μας! Εμείς ποτέ δεν θα δεχτούμε από οποιονδήποτε πρόεδρο, αθλητή, προπονητή κ.τ.λ., Τούρκο ή και Ελληνα, να έχει άποψη για το τι πανό θα βάλουμε στο πέταλο και ποια θέση θα πάρουμε για ιστορικά γεγονότα!»

Σε μια εποχή που, αν πεις κάτι για την πατρίδα, κινδυνεύεις να καταδικαστείς εις θάνατον διά απαγχονισμού, διότι… αναμοχλεύεις τα πάθη και τα μίση, η «Θύρα 7» τολμά να προβάλλει θαρραλέα τις απόψεις της. Και ξαναλέω, ανεξαρτήτως της χαώδους ιδεολογικής (ποδοσφαιρικής εννοείται) απόστασης που μας χωρίζει, δεν μπορώ παρά να τους συγχαρώ. Μπράβο, παιδιά!

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη γιατί…» – Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά μετά τον διχασμό για τα εισιτήρια

Την ώρα που επικρατεί σύγχυση γύρω από τη μεγάλη συναυλία για προς τιμήν της μνήμης των θυμάτων των Τεμπών,...

More Articles Like This