Προγραμματισμός να σου πετύχει

Το αγλάισμα του προγραμματισμού

Must Read

Μέχρι πριν από λίγο καιρό τα δύο συνδρομητικά κανάλια ρύθμιζαν τις «ζωντανές» μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων με τις οποίες είχαν συμβόλαια, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους (ώρες τηλεθέασης κ.λπ.) και πολύ σωστά έκαναν. Από τον Αύγουστο και μετά όμως, τα δύο κανάλια συμπράττουν και εκπέμπουν από κοινού τις αθλητικές ενότητές τους. Άρα το στοιχείο της ανταγωνιστικότητας εξέλιπε.

Απολαύστε λοιπόν προγραμματισμό μεταδόσεων της περασμένης Κυριακής: 18.00: Ολυμπιακός – Ατρόμητος, 20.30: ΠΑΟΚ – Αρης, 21.30: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. ∆ηλαδή αν κάποιος πήγαινε στο γήπεδο να δει το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, δεν μπορούσε να δει τα άλλα δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αυτό το αγλάισμα του προγραμματισμού δεν μπορούσε να βάλει τον Ολυμπιακό το Σάββατο στις 18.00, το ΠΑΟΚ – Άρης την Κυριακή στις 18.00 και το αθηναϊκό ντέρμπι όπως ήταν; Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφθούν οι… σοφοί των καναλιών; Μάλλον τόσο δύσκολο είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται ο υπουργός μετανάστευσης Παναγιωτόπουλος, την ώρα που η Μεσόγειος φλέγεται

Παγκόσμιος συναγερμός επικρατεί καθώς η φλεγόμενη Μέση Ανατολή βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου με το Ισραήλ να σφυροκοπά τον Λίβανο,...

More Articles Like This