Η «Μάνα των Τεμπών» Μαρία Καρυστιανού έπεσε στην … δικομματική παγίδα του Κυριάκου!

Must Read

Ας πάμε στο παρελθόν. Το πρόσφατο και το σχετικά πρόσφατο. Λίγες ώρες-ημέρες μετά το δυστύχημα – έγκλημα στα Τέμπη βρεθήκαμε στη Λάρισα. Όλοι τότε έτρεχαν και έλεγαν ότι “θα ερευνηθούν τα πάντα και θα αποδοθούν ευθύνες σε όποιον τις έχει”. Δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ότι κάποιος επιθυμούσε συγκάλυψη σε ένα τόσο καραμπινάτο δυστύχημα-έγκλημα.Και γιατί άλλωστε;Για έναν σταθμάρχη και 2-3 στελέχη του ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ; Γιατί να έχει ευθύνες κάποιος πολιτικός παράγων της νυν η προηγούμενης κυβέρνησης ή της πρό προηγούμενης και βάλε; Εκεί που βρεθήκαμε πέσαμε πάνω σε κάποιον που “δεν τον πιάνει το μάτι σου”. Και εκείνος φεύγοντας μας είπε: «Προσέξτε.Εχει δοθεί εντολή να συγκαλυφθούν άμεσα και τα πάντα.Να περιοριστούν σε ανθρώπινο λάθος,το οποίο στη συνέχεια θα μετατραπεί σε λάθος ένδειξη μηχανημάτων,το οποίο λάθος επισης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και όχι στις εταιρείες ή στο κράτος.Θα το πετύχουν εύκολα αυτό από τη στιγμή που ανέμειξαν την Αστυνομία σε έρευνες για ένα… σιδηδρομικό δυστύχημα».

Ποιός είναι αυτός; ρωτήσαμε. Και κάποιος μας είπε ότι «υπηρετεί πολύ ψηλούς ορόφους». Ξύναμε το κεφάλι μας όλο απορίες… Υστερα ήρθαν οι αποκαλύψεις. Ο υπουργός Κ.Α. Καραμανλής είχε λάβει έγγγραφο για επικείμενο δυστύχημα αν δεν ληφθούν σοβαρότατα και άμεσα μέτρα.«Φωτογραφία»του επερχόμενου δυστυχήματος εγκλήματος.

Και εκείνος με απίστευτο τρόπο λίγες ημέρες-ωρες πριν το δυστύχημα μιλούσε δημόσια για την απόλυτη ασφάλεια που έχει το τρένο στην Ελλάδα επι των ημερών του! Ο προκατοχός του υπουργός Χρ.Σπίρτζης είχε επίσης λάβει πληθώρα προειδοποιητικών εγγράφων με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι στο χώρο γίνεται φαγοπότι και δεν υπάρχει η παραμικρή ασφάλεια στις κινήσεις των τρένων,διότι ελέγχοντες του κρατικού μηχανισμού και ελεγχόμενοι των εταιρειών έχουν γίνει ένα. Βρέθηκαν στο στόχαστρο και οι δύο με πολύ άσχημο τρόπο,ο οποίος απειλεί σοβαρότατα το πολιτικό τους μέλλον.Και ίσως όχι μόνο αυτό… Η υπόθεση πήρε διαστάσεις και κατέληξε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή,η οποία με έρευνες έριξε κεραυνούς και δείχνει ευθέως ευθύνες πολιτικών.

Τότε έγιναν δυο κινήσεις: 1.Εμφανίστηκε στο…άσχετο η …γνωστή πατέντα τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών.Εμφανίστηκε κάποιος άλλος με ισχυρές διασυνδέσεις σε “υψηλούς ορόφους” και επανέλαβε γιά ΑΛΛΗ υπόθεση όσα και η πλευρά Σαμαρά για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Δηλαδή απείλησε ευθέως με κυνηγητό μέχρι εκεί που “το άσπρο γίνεται μαύρο” ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ λειτουργούς.Κατάπληξη διότι αυτός ο συγκεκριμένος δεν είχε κανένα ανάλογο παρελθόν.Παντελώς άγνωστος στο χώρο που συναντάται η πολιτική με τα συμφέροντα των μεγαλοεταιρειών. Θυμίζουμε ότι η πλευρά Α.Σαμαρά είχε απειλήσει ευθέως και τους δικαστικούς λειτουργούς Τουλουπάκη,Μανώλη και Ντζούρα για το μέγα σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Κάποια στιγμή εμφανίστηκε εναντίον των δικαστικών λειτουργών ένας μάρτυρας ονόματι Μανίας ο οποίος “εκαψε” με καταθέσεις του τους δικαστικούς ως “σκευωρούς” κατά των πολιτικών. Ο μάρτυρας αυτός έμοιαζε φοβερά με τον εκ Συρίας φυλακόβιο μάρτυρα Χαλίντ Τζουμπλάτ που είχε επιστρατευθεί από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ όταν άδειασαν τις γεμάτες θησαυρούς θυρίδες της Τράπεζας Εργασίας στην Καλλιρόης και μέσω δικαστικών σερβίρισε παραμύθια σαν αυτά του Μανία…

Πριν λίγες ημέρες ο μάρτυρας Μανίας καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση επι προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη και κυρίας Κλάπα στον Αρειο Πάγο…Καταδικάστηκε γιατί έστησε παγίδα και έλεγε ψέμματα εναντίον των δικαστικών λειτουργών Τουλουπάκη,Ντζούρα,Μανώλη για σκευωρίες κλπ κλπ Δικαιώθηκαν πλήρως δηλαδή οι δικαστικοί λειτουργοί…Λέξη στα “συστημικά”ΜΜΕ .

Μόνο ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε. Οπως λέξη και για την πλήρη δικαίωση της Θάνου στα δικαστήρια προχθές.Δηλαδή στα δικαστήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.Του ίδιου που είχε εκδώσει στις 23 Φεβρουαρίου 2023 επίσημη ΓΡΑΠΤΗ ανακοίνωση ότι η Θάνου τα πήρε από τον Βγενόπουλο,όπως αποδεικνύεται απο ντοκουμέντα-κασέτες.Μικρή λεπτομέρεια ότι οι κασέτες έλεγαν τα ακριβώς αντίθετα!!! Ποιός θα τις άκουγε άλλωστε,αφού είναι στα χέρια με τρόπο ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ κάποιων και δεν κυκλοφορούν ελεύθερα; Και αν κάποιος τις έβαζε στο χέρι που να βρεί την υπομονή να ακούσει επι ώρες τι ακριβώς λένε; 2.Η δεύτερη κίνηση είναι η επίκληση δυστυχήματος στην Ισπανία το 2013,το οποίο ακόμα ερευνάται.Αρα ποιά καθυστέρηση υπάρχει στην Ελλάδα για δυστύχημα του 2023.

Η Ισπανία είναι χώρα ειδικού καθεστώτος.Και αν πάει εκεί ένας δημοσιογράφος και αρχίσει να ρωτάει που είναι «κουκουλωμένο» το δυστύχημα,το οποίο αφορά θύματα απο το χωριό του τότε πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ ο δημοσιογράφος θα συλληφθεί.Εν ψυχρώ. Αν ρωτήσει κάποιος άλλος γιατί κρατείται ο δημοσιογράφος η απάντηση είναι ότι «ερευνά ο εισαγγελέας κάτι σχετικό με την δράση του δημοσιογράφου».Ο συλληφθείς δημοσιογράφος θα κρατηθεί και χρόνο ολόκληρο στις φυλακές και όταν συμμορφωθεί θα εφεθεί ελέυθερος με τη φράση «τελικά ο εισαγγελέας δεν έχει κάτι επιλήψιμο σε βάρος σας,γειά σας” Κλπ κλπ Ρωτήσαμε ΙΣΠΑΝΟ φίλο και δικηγόρο που ξέρει την υπόθεση αυτή καλά που βρίσκεται η έρευνα για το δυστύχημα του 2013 και απάντηση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Φυσικά καμία σχέση το δυστύχημα εκείνο με το ελληνικό.Εκεί ο μηχανοδηγός έτρεχε με πάνω απο 200 μιλώντας στο κινητό ταυτόχρονα και λέγοντας στο φίλο του ότι ξεπερνάει σε ταχύτητα κάθε προηγούμενο ρεκόρ.Και έφυγε έξω στη στροφή πριν τον σταθμό.Καμία σχέση με κίνηση δυο τρένων στην ΙΔΙΑ γραμμή εγκληματικά και μάλιστα το ένα τρένο να έχει ΠΑΡΑΝΟΜΟ φορτίο που χρησιμοποιείται από ισχυρούς σε διάπραξη εγκλημάτων νόθευσης κλπ. Γιατί τα γράφουμε τώρα αυτά;

Διότι έχουν σχέση με το «σχετικά πρόσφατο παρελθόν». Μας πλησίασε κάποιος και μας είπε: «Μείνετε μακριά απο την Καρυστιανού,την “μάνα των Τεμπών”. Βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ παγίδα,υπό την …αιγίδα της Κυβέρνησης του Κυριάκου που δεν το φαντάζεται ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της”. Επεσε στην παγίδα!Και τώρα τρέχει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον διχασμό και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ τραγικών συγγενών θυμάτων(Καρυστιανού-Πλακιάς κλπ) για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο…Αυτή είναι ψιλοπαγίδα και δεν έχει καμία σχέση με αυτήν, στην οποία αναφερόμαστε. Αυτή η ψιλοπαγίδα είναι διαχρονικά κλασσική μέθοδος με την πατέντα των υποσχέσεων η παροχών σε κάποιους για να σβηστούν συγκεκριμένες πλευρές ενός εγκλήματος και μέσω αυτών το ίδιο το έγκλημα… Η «Μάνα των Τεμπών» έπεσε σε πολύ χειρότερη παγίδα…Γιατί είναι …δικομματική!Και δυστυχώς δεν είναι η μόνη… Στη φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και ο μετέπειτα “συντονιστής” των ερευνών για το δυστύχημα Υπουργός Γεραπετρίτης)υποδέχεται ΠΡΙΝ το δυστύχημα στο Μαξίμου την αδελφή του μοιραίου σταθμάρχη Σαμαρά.Την υποδέχεται για άλλο θέμα.Το δυστύχημα ακολούθησε πολύ αργότερα.Ο σταθμάρχης ήδη αποφυλακίστηκε και είναι πολύ ευχαριστημένος γιαυτό…

Δείτε επίσης:

Νίκος Πλακιάς για τη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη: «Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Με γρίφους μιλά ο (όχι και πολύ γέροντας) κ.Ντάσκας. Ας τα πει καλύτερα ευθέως στην υπέροχη κ.Καρυστιανού για να ξέρει. Ο πιο άξιος λόγου άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι η κ.Καρυστιανού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This