Στο βουνό με την Μποφίλιου!

Ο σοσιαλιστικός παράδεισος μπορεί να οικοδομηθεί μόνο αν στο εργοτάξιο απαγορευτεί διά ροπάλου η άσκηση κάθε είδους διαβρωτικής κριτικής

Must Read

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια καλλιτέχνιδα με ιδιαίτερες δεξιότητες. Με τον τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια που κατά καιρούς τής εμπιστεύονται, μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να νιώσει δυστυχισμένος και κατηφής. Ακόμα κι αν πριν από ένα δεκάλεπτο διαπίστωσε ότι κέρδισε το λαχείο. Ακόμα κι αν η ομάδα του μόλις κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο.

Αξίζει, λοιπόν, αυτό το φαινόμενο ιδιαίτερης προσοχής. Αν βρεθεί το μυστικό της δυστυχίας που προσφέρει αφειδώς η κυρία Μποφίλιου, μπορεί η ιατρική επιστήμη σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας να βαδίσει στον ακριβώς αντίθετο δρόμο και να φτιάξει κάτι που να κάνει την ανθρωπότητα ευτυχέστερη.

Για την κυρία Μποφίλιου επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δεδηλωμένη οπαδός του τελευταίου κοινοβουλευτικού σταλινικού κόμματος της Ευρώπης: του ΚΚΕ (ξέρετε, το κόμμα με τις πηγάδες, τα κονσερβοκούτια και την απόφαση της 5ης Ολομέλειας του 1949 για αυτοδιάθεση των «Μακεδόνων»). Το ψηφίζει, το στηρίζει και το 2017 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της «μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό».

Τελικά, δεν βγήκε στο βουνό διότι δεν εμφανίστηκε ηγέτης. Έναν χρόνο μετά τη δήλωσή της βρήκε γαμπρό και τον παντρεύτηκε – μια επιλογή αναμφίβολα επαναστατική, ειδικά στις ημέρες μας. Τώρα, η κυρία Μποφίλιου δηλώνει ενοχλημένη, διότι της ασκήθηκε κριτική (από διαδικτύου) για κάποιο… μουράτο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε αντιφασιστική συναυλία της στον Λυκαβηττό. Είπε σχετικά η καλλιτέχνις: «Ούτως ή άλλως, οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό».

Η συμπαθής κομμουνίστρια αοιδός είναι συνεπής με την ιδεολογία της, η οποία βρίθει απαγορεύσεων – «απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε». Το «απαγορεύεται» όταν δεχόμαστε κριτική επιβάλλεται. Όταν όμως εμείς ασκούμε κριτική, είναι φασισμός να απαντά ο άλλος. Έτσι ήταν επί Στάλιν, άρα αυτό είναι το ορθόν.

Και φυσικά δεν παίζει ρόλο τι φοράει καθένας. Αν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ή ο Πάπας εμφανιστούν σε λειτουργία με στολή ράγκμπι, σομπρέρο και βατραχοπέδιλα, ουδείς δικαιούται να τους σχολιάσει…

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέχρι και μέσα στον κυκλώνα Μίλτον «τρύπωσε ο Ευαγγελάτος

Πολύ δύσκολες στιγμές ζει η Φλόριντα καθώς ο κυκλώνας Μίλτον ετοιμάζεται να «χτυπήσει».Οι προγνώσεις είναι τρομακτικές και αυτές αποτύπωσε...

More Articles Like This