Η μάχη της ψαροταβέρνας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά, και ο Στέφανος Κασσελάκης, προσωπικά, παράγουν περισσότερη (βιντεο)κωμωδία απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε! 

Must Read

Ο διαπρεπής πρώην πασόκος και νυν συριζαίος Χρήστος Σπίρτζης σε τηλεοπτική εκπομπή στο Action24 αποκάλυψε για τον αποπεμφθέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ότι σκάει μύτη σε ψαροταβέρνες και καφετέριες με κόσμο για να δείχνει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι έχει οπαδούς! Συγκεκριμένα, είπε:

«Όλοι οι υποψήφιοι έχουν διατυπώσει κάποιες πολιτικές θέσεις. Ο κ. Κασσελάκης δίνει τη μάχη της ψαροταβέρνας. Έχει κάνει μια ομάδα περιφερόμενη, πήγε στην Αρτέμιδα, στη Σαλαμίνα, θα μας πει πόσο ποιοτική είναι η ταραμοσαλάτα ή τα άλλα εδέσματα, για το ούζο και το τσίπουρο. Χθες πήγε σε μια καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, πάντα σε σημεία που ο κόσμος από μόνος του επισκέπτεται αυτά τα μέρη, όχι για τον κ. Κασσελάκη. Προσπαθεί να είναι σε ένα πλάνο για να δείχνει ότι έχει ένα ρεύμα, δηλαδή εικόνα».




 

Τέτοιου είδους σκηνοθετικά ευρήματα με ανυποψίαστους ανθρώπους που πάνε να δειπνήσουν ή να πιουν καφέ και χρησιμοποιούνται σαν κομπάρσοι από Ελληνοαμερικάνο πρώην αρχηγό αριστερού κόμματος δικαιώνουν απόλυτα τη στήλη, η οποία σχολίαζε* (στις 25 Ιουλίου):

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται χαοτικά και η ιστορία του απαρτίζεται από μια σειρά περιστατικών δίχως εμφανή σύνδεση μεταξύ τους – σαν τις βιντεοκωμωδίες της δεκαετίας του ’80, που γυρίζονταν μέσα σε λίγες ώρες για να αμπαλαριστούν σε κιτς περιτύλιγμα και να παρκαριστούν στα βιντεοκλάμπ, μην τυχόν και τις νοικιάσει κανένας απελπισμένος».

Τα αίτια της κατάρρευσης της «πρώτης φοράς Αριστεράς» αναλύονταν στο δημοσίευμα της στήλης της 2ας Σεπτεμβρίου**: «Ο Τσίπρας με το Μνημόνιο της Αριστεράς, την εκδικητική φορολόγηση της μεσαίας τάξης, τις Πρέσπες, την ανομία και τη λαθρομετανάστευση άνοιξε τον δρόμο για να συντριβεί εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει εξ Αμερικής ο κ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του και τον σκύλο τους.

Και δώσ’ του οι φωτογραφίες με το ζευγάρι να γυμνάζεται, να βολτάρει, να γευματίζει εις τας Αθήνας και την περιφέρεια και να καλοπερνά, την ίδια στιγμή που η χιλιομπαλωμένη μαούνα της Ακρας Αριστεράς μπάζει νερά από παντού και πάει καρφί για τον βυθό».

Και εις άλλα με υγεία!

*Διαβάστε το άρθρο εδώ: https://www.newsbreak.gr/apopseis/658868/aristera-senaria-vinteokomodias/

** Ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://www.newsbreak.gr/apopseis/692084/gamos-o-proedros-kollyva-to-komma/

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάνε μία έρευνα για το ποιός επιθεωρεί τα σωστικά μέσα του ΠΝ…θα ανακαλύψεις αν τα καταφέρεις ωραία πράγματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρχισε να τάζει ο Δούκας: «Αν εκλεγώ οι 5 υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε κοινό όργανο»

Λίγες ώρες πριν τον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος μίλησε στον...

More Articles Like This