Αστυνομία παντού

∆εν μπορείς, κύριε, να διασφαλίσεις το μαγαζί σου; Φύγε, να έρθει κάποιος άλλος που μπορεί.

Must Read

Μη σας ξεγελά ο τίτλος, φίλοι μου, και δεν αφορά εμάς, τους μη προνομιούχους. Ούτε πρόκειται ο κ. Χρυσοχοΐδης να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την ασφάλειά μας. Για άλλο πρόκειται. Ο ΟΣΕ, λέει το ρεπορτάζ, εισηγήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών την ίδρυση σιδηροδρομικής αστυνομίας, οι εκπρόσωποι του οποίου θα συμμετέχουν στο κέντρο επιχειρήσεων που λειτουργεί επί 24ωρο για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Έτσι, μετά την πανεπιστημιακή και την έφιππη αστυνομία, που έμειναν όχι απλώς στα χαρτιά, αλλά όνειρα ήταν και πάνε, έχουμε τώρα και τη σιδηροδρομική, της οποίας όμως αδυνατώ να αντιληφθώ την αποστολή.

Θα κάνει κάτι που αδυνατούν να κάνουν οι σταθμάρχες και οι πάσης φύσεως ελεγκτές; Και αν ναι, τότε γιατί δεν εκπαιδεύουν σχετικώς το νυν προσωπικό τους; Θα εκτελεί αστυνομικά καθήκοντα; ∆ηλαδή, θα συλλαμβάνει τους παρανόμους και επιόρκους; ∆ηλαδή, τώρα δεν μπορεί ο ΟΣΕ να τους καταγγείλει; Πρέπει να έχει Ι.Χ. αστυνομία; Περίεργα πράγματα. Ή μήπως για να υπάρχει κάποιος που, σε περίπτωση δυστυχημάτων, θα του φορτώνουν τις ευθύνες; Και κάτι ακόμη: αν καθένας που δεν μπορεί μόνος του να διαφεντεύει τα του οίκου του ζητά και μία αστυνομία (αστυνομία λεωφορείων, μετρό, γηπέδων, εμποροϋπαλλήλων, «ψήνεται» και αστυνομία νερού και πάει λέγοντας), τότε μάλλον έχουμε παρανοήσει. ∆εν μπορείς, κύριε, να διασφαλίσεις το μαγαζί σου; Φύγε, να έρθει κάποιος άλλος που μπορεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έχασε 10 κιλά μέσα σε έναν μήνα η Κατερίνα Στικούδη – Φωτογραφίες με το πριν και το μετά

Τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της δυσκολεύτηκε να ξεφορτωθεί η Κατερίνα Στικούδη, όπως αποκάλυψε...

More Articles Like This