Δεν θα μας λείψει

Δεν σημειώθηκαν κρούσματα θλίψεως στην επικράτεια λόγω της μη ανανέωσης της θητείας της κυρίας Σακελλαροπούλου

Must Read

Στο μίνι φωτογραφικό μας αφιέρωμα στην απερχόμενη βλέπουμε τρία από τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα της θητείας της.

1. 25η Μαρτίου 2021. Στρατιωτική παρέλαση για τα 200χρονα από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821. Στην εξέδρα των επισήμων, πρώτο τραπέζι πίστα, η Πρόεδρος της ∆ημοκρατίας με το αμόρε της διαβάζουν κάτι που παραπέμπει σε μενού ταβέρνας. Το για πού ξεκίνησε η Επανάσταση και πού κατέληξε το διαπιστώνουμε με τους ανώτατους αξιωματικούς και τα αγήματα, που κλίνουν την κεφαλή επί δεξιά όταν περνούν μπροστά από το πρώτο… ζευγάρι της χώρας.

 

2. 22 Σεπτεμβρίου 2023. Η Πρόεδρος της ∆ημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέδωσε τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος στον ιδρυτή της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Ο βραβευθείς στις 29 Ιανουαρίου θα απολογηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Αν και η υπόθεση «τρέχει» από τις αρχές του 2024, η κυρία Σακελλαροπούλου δεν ανακάλεσε την τιμητική διάκριση.

 

3. 15 Φεβρουαρίου 2024. Η Προεδράρα παρτάρει με την εμπροσθοφυλακή του δικαιωματισμού για την ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το σταυροπόδι της Κατίνας ήταν καθιερωμένο στις παρελάσεις και σε κάποιες άλλες έπαιζε και με το κινητό της παράλληλα. Η τύπισσα είναι άθεη, άπατρις, ασυνείδητη, άθλια !!!

  2. Αφού εξέφραζε την τότε πολιτική της κυβέρνησης. Θα μπορούσε να παραμείνει υιοθετώντας κι αυτή ένα πιο “δεξιό” ρεπερτόριο όπως ακριβώς κάνει και το κυβερνών κόμμα.

  3. Είχαμε την πρόεδρο που μας άξιζε σαν λαός. Κι έπονται και τα χειρότερα με τον Τασούλα, το παιδί του κομματικού σωλήνα.

    Δυστυχώς δεν αξίζουμε κάτι περισσότερο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένσταση ακυρότητας του πορίσματος των δικαστικών πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο στα Τέμπη

Κατατέθηκε την Πέμπτη στον ειδικό εφέτη ανακριτή Λάρισας, Σωτήρη Μπακαΐμη, η ένσταση ακυρότητας για το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων...

More Articles Like This