Δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φθάσει η κατρακύλα μας. Την Aradhiya Khan την ξέρετε; Αν όχι, να σας τη συστήσω. Είναι τρανς ακτιβίστρια (!) από το Καράτσι του Πακιστάν. Ρε, δε μας παρατάς πρωί πρωί, θα πουν μερικοί οξύθυμοι εξ υμών. Και πράγματι, ουδεμία διάθεση είχα να σας απασχολήσω με την τρανς Aradhiya Khan από το Καράτσι του Πακιστάν, αν αυτή δεν μας είχε απασχολήσει με τα… σοφά της λόγια: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να υπερασπίζεσαι όσα πιστεύεις και να αγωνίζεσαι γι’ αυτά. Πιστεύω πως έχουμε μόνο μια ζωή (ερώτηση: αυτό το πιστεύεις ακράδαντα, έτσι;) για να φέρουμε την αλλαγή και να συμβάλουμε στην ευημερία των ανθρώπων».
Αυτά, λοιπόν, τα λόγια της τρανς από το Καράτσι τα κάνανε γιγαντοαφίσα και γέμισαν τους σταθμούς του μετρό η κυρία Μενδώνη (πολιτισμός γαρ…), ο κ. Σταϊκούρας, όσο ήταν ακόμα υπουργός Μεταφορών, και οι διάφοροι άλλοι. Μας σώθηκαν οι ημέτεροι σοφοί και καταφεύγουμε στην τρανς (αλήθεια, το τρανς σημαίνει κάποιο επάγγελμα, κάποιον τίτλο σπουδών;) από το Καράτσι. Χάθηκε, ρε σοφοί, να βάλετε ρητά του Αριστοτέλη ή του Πλάτωνα; Ή επειδή αυτοί δεν ήταν τρανς έχουν αποκλεισθεί;
Εκ των αρχαιότερων επαγγελμάτων μάλιστα.
Η ανθρώπινη φύση έχει μετατραπεί σε κοινωνική επιλογή,!!! Αυτό είναι το θέμα.Η επιβολή της Woke ιδεολογίας πΔτο χέρι μας αντού. Η παγκόσμια δικτατορία! Στο χέρι μας είναι να την πολεμήσουμε και να την διαλυσουμε!
Η αφίσα με το έμβρυο στη κοιλιά της μητέρας του ενόχλησε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και την κατέβασε αμέσως. Τα “σοφά” λόγια της “τρανς ακτιβίστριας” άξιζαν περισσότερο και χρηματοδοτήθηκαν από τους “ευαίσθητους” υπουργούς.
Πολύ εύστοχο σχόλιο!
Γιασάν τού Κώστα!
Μετά από αυτά τα απίστευτα που γίνονται αναρωτιέμαι τι ψάχνουμε να βρούμε κάνοντας συζητήσεις και κόντρα συζητήσεις. Οι άνθρωποι αυτοί μας το λένε κατάμουτρα χωρίς ενδοιασμούς, αυτά θα φάτε είτε σας αρέσει είτε όχι. Αν αυτό δεν είναι ένας είδος δικτατορίας όπου επιβάλλουν με το έτσι θέλω ότι ανάποδο υπάρχει (ακόμα) τι είναι άραγε. Στην Αμερική(που από εκεί ξεκίνησε και αυτό όπως πολλές άλλες αηδίες) κυνηγάνε ότι γουοκ μαλακία πλέον, εδώ ως συνήθως θα περάσουν κάποια χρόνια μέχρι να τους στείλουν στα τάρταρα, διότι εκεί θα πάνε όλοι αυτοί οι ασεβείς. Στο μεταξύ εμείς στο κόσμο μας.
@Άντε πάλι
δεν είναι αυτό το ζήτημα, μην πετάς αλλού την μπάλα. Αν θέλανε να προωθήσουν κάτι ωφέλιμο στην κοινωνία που τόσο δοκιμάζεται από χίλια δυο, υπάρχουν χιλιάδες άλλες ρήσεις πολύ περισσότερο βαθύτερα και άμεσα νοήματα – μηνύματα από ονόματα που ξέρουν αλλά και δέχονται ακόμα και οι πέτρες, ανεξαρτήτως σεξουαλικής και ιδεολογικής προσέγγισης. Σωστά λέει ο Μπολώσης, τι είναι επάγγελμα το τρανς; Αλλά όπως είπα αλλού είναι το θέμα αυτών των τύπων και της υποτιθέμενης υπουργού πολιτισμού. Τα βλέπουμε τα καμώματα τους γενικότερα.
Εγώ πάλι αναρρωτιέμαι που, οι συγκεκριμένοι υπουργοί ταυτίστηκαν με το απόφθεγμα αυτό ώστε να το προβάλλουν με γιγαντοαφίσα.
Αυτοί μπορεί να έχουν ταυτιστεί, μπορεί και όχι. Σκοπός τους όμως είναι να ταυτιστούμε εμείς.
καλα να παθουμε!!!!Μενδωνη.Λιγναδης ,Τρανς και οτι αλλη ανωμαλια ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!
Τι τρομερό θα έρθει μια τρανς και θα γίνουμε όλοι τρανς . Τρέξτε να κρυφτείτε μη σας δει η τρανς και γίνετε και εσείς τρανς
ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΙ ΤΡΑΝΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
ΣΩΣΤΟΣ
Κοίτα ρε κάτι μούτρα που μιλάνε κι ολας…