Πολύς θόρυβος έγινε και συνεχίζει να γίνεται από τους διάφορους «ευαίσθητους και σεμνότυφους ειρηνιστές», που όμως δεν τους πειράζει το ότι οι Τούρκοι απειλούν ότι θα έλθουν βράδυ, ούτε οι… σεμνές παρελάσεις των ΛΟΑΤΚΙ. Εγώ, πάντως, διαρκώς στο πλευρό της κυβερνήσεως, παρουσιάζω μια σειρά συνθημάτων τα οποία προτείνω να φωνάζουν οι ΟΥΚ και οι ΛΟΚ στις παρελάσεις. Ιδού: «Ελλάς, Τουρκία, συμμαχία», «Η Μακεδονία είναι σκοπιανή», «Ολο το Αιγαίο είναι τουρκικό», «Ενα, δύο, τρία, τα δικά μας σύνορα είν΄ έξω απ’ τη Λαμία».
Νομίζω ότι αυτά μάλλον θα τα ακούσουν ευχάριστα οι σύμμαχοι και φίλοι μας. Αν και εκεί βρουν σπέρματα αλυτρωτισμού ή γενικώς σπέρματα, προτείνω (τελευταία υποχώρηση) τα «Χαρωπά τα δυο χεράκια μου χτυπώ», «Ο μπαρμπα-Μπρίλιος» και «Στου Μανώλη την ταβέρνα».
Τέρμα η έμπνευση. Α, και κάτι ακόμα: ο κ. πρωθυπουργός να μεσολαβήσει στο φιλαράκι του τον κ. Χριστοδουλίδη, ώστε να αποτάξει τον ΑΠΟΕΛ, διότι οι φίλοι του αναπαράγουν το σύνθημα των μαθητών της ΣΜΥΝ, με γιγαντιαίο πανό, στα γήπεδα της Κύπρου.
“Περνά, περνά η μέλισσα…” ,”ζητωτη πράσινη ανάπτυξη”,”η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει ….θα έρθει η μέρα που θα εκδικηθεί..”…”αθάνατος ο παπαστρουφ!”….
Του Ευαγγελισμού και 25ης Μαρτίου να τραγουδάνε, λόγω της ημέρας, το ”Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ”……
Ο αρθρογράφος την είπε την παπάρα του . Οι γκει δεν είναι μόνο αυτοί στα πραιντ . Ο στρατός είναι και ειδικά το ναυτικό είναι γεμάτο με κρυφογκει . Από αυτούς που φώναζαν συνθήματα πολλοί γουστάρουν
Για να μιλάς έτσι κάποιος πρέπει να σε έχει περάσει από πρώτο χέρι…. εσένα και σου μείνε το γλύκισμα ακόμα.
Βάζετε ιδέες….δεν το’χουν σε τίποτα να μετατρέψουν τις παρελάσεις στις εθνικές μας επετείους σε πάρτι………συμπεριληπτικό!
Όντως!κ.Μπολώση.Τέτοια ειρηνοποιά, ήσυχα….σαν τα νερά… που κυλούν στα όμορφα ρυάκια απολαμβάνοντας τη βόλτα στην εξοχή…, τόσο ευηχα… εμπνευσμένα από τη μούσα την πολύμορφη Πολιτική Ορθότης!…και πάνω απ’όλα συμπεριληπτικα!!φαντάζεστε τι επαίνους θα εισέπρατταν από τις συμμαχες χώρες και την σωστή βεβαίως πλευρά της ιστορίας;;!!
….εξαιρετικά συνθήματα ! …και αν αυτά δεν ακούγονται αρκετά στα ώτα του “προοδευτικού” και “συνταγματικού” πολιτικού τόξου έχω μία ακόμη καλύτερη ιδέα :
στις Εθνικές Εορτές να καταργηθούν οι στρατιωτικές παρελάσεις παρελάσεις (το έχει ζητήσει άλλωστε πολές φορές ο πρροδευτικός κόσμος της πατρίδας μας) και ν’ανατικατσταθούν με παρελάσης Gay Pride !
Θα μας αγαπήσουν οι Βρυξέλλες και θα μας…λατρέψουν οι θιγόμενοι , καλοί μας , γείτονες ! Εγγυημένα !
Σε αυτούς που αξιωματικούς πολλοί είναι κρυφογκει . Και εσυ μιλάς για το πραιντ. Κακομοιρη
Έτσι ακριβώς! Ωραίος!