Ένα θαύμα στην Τραπεζούντα ψάχνει η ΑΕΚ

Must Read

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι η αποστολή της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα κόντρα στην Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Europa League. H Ένωση ηττήθηκε 1-3 στην πρώτη αναμέτρηση και χρειάζονται ένα… θαύμα για να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με τον Νίκο Κωστένογλου πλέον στον πάγκο της, ο Δικέφαλος ελπίζει στο «ηλεκτροσόκ» που υπέστη αυτές τις μέρες η ομάδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε δυο φορές το παρών στα Σπάτα για να μοιράσει ευθύνες και «ντόπες» την ίδια στιγμή που και οι αρχηγοί Μάνταλος, Μπακάκης, Σιμόες προσπαθούν να γυρίσουν το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η εικόνα φυσικής κατάστασης των κιτρινόμαυρων είναι απογοητευτική και με μόνο όπλο την ψυχολογία, θα επιχειρήσουν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στα «εδάφη καταγωγής των προγόνων και ιδρυτών μας», όπως έγραψε σε ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο, ο Νίκος Κωστένογλου σκοπεύει να κάνει την έκπληξη με την διάταξη 3-5-2. Ο Μπάρκας αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου θα συνθέσουν τη αμυντική τριάδα. Οι Σιμόες, Γαλανόπουλος θα πάρουν θέση στα χαφ και οι Μπακάκης, Χουλτ στα άκρα. Ο Μάνταλος θα αναλάβει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Λιβάγια, Ολιβέιρα.

To παιχνίδι αρχίζει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 2.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This