ΠΑΟΚ: Η Τούμπα θα κάνει την… ανατροπή κόντρα στη Σλόβαν

Must Read

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (1-0) από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην τελευταία φάση του πρώτου αγώνα και έβαλε από μόνος του τον εαυτό του σε δύσκολο θέση. Σε καμία περίπτωση, οι Σλοβάκοι δεν τρομάζουν την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, πόσο μάλλον στην Τούμπα.

Στην Θεσσαλονίκη ο Δικέφαλος έχει μια άλλη δυναμική και δείχνει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα (20.00, PAOKTV)!

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Μεγάλη απώλεια ο Λέο Μάτος που δέχθηκε τρεις κίτρινες κάρτες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και είναι τιμωρημένος. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ελ Καντουρί και Εσίτι, με τον Μπίσεσβαρ και τον Λημνιό στα πλάγια.

Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Ζαμπά, Στοχ και Σφιντέρσκι.

Ο Γιάν Κόζαν από την άλλη, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου και έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ για να μην προσθέσει πίεση στους παίκτες του. Η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Νόνο, Ντε Καμπς, Τσάβιτς, Μόχα, Χόλμαν και Σπόραρ.

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ είναι επιτακτική καθώς θα λογίζεται ως μια τεράστια αποτυχία ο αποκλεισμός του πριν φτάσει καλά-καλά στους ομίλους. Οι Θεσσαλονικείς ήρθε η ώρα να αποδείξουν πως μπορούν να «χτίσουν» όνομα και στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This