Βροντερό «όχι» από τις ευρωπαϊκές λίγκες στα πλάνα της FIFA για Μουντιάλ κάθε διετία!

Δεν είναι τα λεφτά πάνω απ' όλα, κύριοι της FIFA

Must Read

Κάθετα αντίθετη βρίσκει την ένωση των πρωταθλημάτων επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ευρώπης (European Leagues) η πρόταση της FIFA περί διεξαγωγής Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ένωσης την Παρασκευή.

Ως γνωστόν, η FIFA συνεχίζει να καταστρώνει σχέδια για Μουντιάλ κάθε διετία, αντί για τετραετία, όπως, δηλαδή ισχύει από… γεννησιμιού της δημοφιλούς διοργάνωσης, ωστόσο, ως φαίνεται, λογαριάζει χωρίς τους ξενοδόχους, καθώς οι European Leagues απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος των European Leagues, Τζέικο Σούαρτ, εξήγησε τους λόγους που η ένωση απέρριψε την πρόταση της FIFA, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα πρέπει να βασίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις και να υπάρχει μια ισορροπία. «Πρέπει να φροντίσουμε ώστε το ποδόσφαιρο να βασίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, τις αθλητικές αξίες και να έχουμε μια συναρπαστική ανταγωνιστική ισορροπία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μας, γιατί αυτό μας ωθεί ως κουλτούρα στην Ευρώπη και όχι μόνο ως εμπορική επιχείρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σούαρτ.

Σημειώνεται πως η ένωση των European Leagues περιλαμβάνει 37 πρωταθλήματα επαγγελματικού ποδοσφαίρου από 30 χώρες της Ευρώπης (μεταξύ των οποίων και η δικιά μας Super League), στα οποία συμμετέχουν πάνω από 1.000 σύλλογοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This